Görcs Creative Commons License 2003.01.08 0 0 2560
Amelyik vonattal jöttem haza, fél órát állt a Kanizsai állomás előtt, összességében 1 órás késéssel de hazajutottam.

A lottó ötös a hírek szerint tényleg itt adták fel, ahogy Dr. Lecter már leírta. Erős a gyanum, hogy kamu az egész:
1. meddig bírná ki a nyertes, hogy a pár milliárdot érő szelvényt a párnája alatt őrizgesse? Pszihikailag tökéletesen ellentmond a normális emberi magatartásnak az, hogy hetekig be sem váltja a nyereményt.
2. Nem tűne fel valakinek, hogy a szomszéd Józsi az egész családjával lelépett a Bahamákra, vagy húsz új kocsi áll az utcán? Egy ilyen városban, és a környékén aligha lehetne észrevétlenül eltűnnie bárkinek is. Tudom, erre azt a jópofi szöveget találta ki a Sz. RT, hogy Kanizsára sok horvát jár át lottózni. Na persze...fizetési mérlegünknek má csak ez hiányozna. :)
Vagy csak arra gondoljatok, hogy ha mindössze egy embernek elmondaná a hírt, 1 hét után a fél Kanizsa tudná ki az illető. Kibírná valaki, hogy senkinek nem beszél róla? (Egy aranyos megtörtént sztori, hogy egy amerikai internetes bűnöző megcsapolt egy bankszámlát, elutazott nyaralgatni, de nem bírta ki, hogy nem mesélhet senkinek mesés vagyonáról. Hazautazott, és a haverjának elmesélte. 1 héten belül az FBI letartóztatta a srácot.) Annyi logikai bukfenc van az egész titkolózás körül, hogy kicsi valószínűségét látom annak, hogy a nyertes valóban létező, normális lottózó. Ja és még annyit, hogy nem lottózom! :)

Előzmény: CornFake (2554)