vvvvpppp Creative Commons License 2003.01.07 0 0 213
60000 egyben vagy szóközzel. Lám, te még erre figyelsz onnan kintről, miközben a legtöbb ember itthon lazán leírja a ponttal, mert Amerikában is úgy csinálják, és akkor biztos az a jó.

Harisnya, hmm... :-) Ez a tipikus matt egy tanárnak, ha megmondod, akkor sem tehettem volna semmit, bár az osztályfőnöködről el tudtam volna képzelni. :-) Megérdemelted amúgy azt a jegyet. Szerintem otthon még tán a pontszámod is megvan nekem. :-)

Az osztály mindenképpen egy klinikai eset volt, és ez nem biztos, hogy a fórumba való a részleteivel. De engem előzetesen mindenki riogatott veletek, legfőképpen a saját ofőtök (meg voltunk egyébként lepve, hogy a következő osztályával mennyire jól kijött), és ehhez képest semmilyen negatív benyomás nem ért, pozitívak viszont igen. Talán Lívia volt az, akitől a legtöbb segítséget kaptam kezdőként, és ő segített felismerni, hogy ez az osztály ugyan fegyelmezetlen és rosszul tanul, de nem olyan buta, mint a híre. Mivel sok rosszat hallottam, és nagyon féltem (kétszer fordult elő életemben, hogy nyugtatóval aludtam, az első tanítási napom előtti néhány nap volt az egyik), ezért harci színekben mentem be oda és rögtön éreztettem, hogy itt én szabom a feltételeket (az egy, aki megbukott, nem is reklamált, csak én lettem tiszta ideg, hogy milyen ciki lesz, ha ezek után nem készül el a szakdolgozatom és nem lesz meg a diplomám), de azért ti tudtátok, hogy sokat foglalkozom veletek, és mindenkit elég jól ismertem az idő rövidségéhez képest. Csak vigyáztam, hogy ne legyen időtök levegőt venni. Ez is bejött. És figyeltem, hogy a szigorúság ne legyen embertelenség, amit ti nagyon meg is háláltatok. Sokszor éreztem együtt veletek olyan dolgok miatt, amiket nem ír le az ember egy fórumban. :-) Talán ezért volt közöttünk olyan jó viszony, és ezért vannak olyan jó emlékeim rólatok. Soha nem felejtem el a szerenád napját, amikor az egész ház irigylő szempillantásainak a kereszttüzében a West Side Storyt táncoltátok az ablakom alatt... Ha hiszed, ha nem, az egész tanári pályám egyik legszebb pillanata volt. :-)

Előzmény: morago (212)