Inner Circle Creative Commons License 2003.01.06 0 0 0
Én csak egyetlen fikázó topikot nyitottam, "A Roxy Rádió MONDJON LE!!!" címmel, mert idegesített a Roxy, de muszáj volt hallgatnom a konditeremben. Ugyanis az egyedüli jó hely volt a környéken, de nem voltak képesek más rádióadóra hangolni...
Úgyhogy ez kb. olyan, mint a Matáv fikázása: szívatnak, mert monopólhelyzetben vannak, én meg itt dühöngöm ki magam. Cél a frusztráció levezetése. A Bocskor-Boross párosért is odavan a fél ország, én retkesül utálom őket, mert a kedvenc rádióadómban a jó zenék közül dugják elő ronda arcukat, úgyhogy ellenük is generálnék anti-topikot, de nem érik meg. Itt is a monopólhelyzet fennforgása áll fenn. Viszont pl. a Star Treket vagy Hupikék Törpikéket, vagy bármiféle olyat amiben teljesen fakultatív, hogy részem van-e, nem fikáznék külön topikban.
De ezek csak a fikázótopikok, vannak még az intelligens, felvilágosult kritikusok. Ezek egy része csak ürügy az anyázásra, másik részében meg azért el lehet beszélgetni valamiről úgy is, hogy nem tetszik. Pl. az iraki háború sem tetszik, de azért néha elbeszélgetek róla. Cionista vagy krisnás sem vagyok, de néha meghallgatom, hogy mit mond egy ortodox zsidó vagy Krisna-tudatú az ügye védelmében. Mondjuk ez még mindig messze van attól, hogy ellenük indítsak "Beszéljük meg, hogy miért sz*r a Krisna-tudat" topikokat. :)))
Előzmény: kutykurutty (-)