Jyrkki Creative Commons License 2003.01.05 0 0 447
Sokban igazad van, de ez a csarnokosdi (biztos vagy benne?) még minden szempontból teljesen homályos. Egyébként kozmopolita pesti vagyok.

Legigazabbad (drága anyanyelvem) a "törődés"-ben van. Igen, ebbe szerelmesnek kell lenni. Másképpen nem megy. Azért bíztalak meg a tagfelméréssel, mert te - ha jól esett le - egészen komolyan szeretnéd venni, és "földközelben(célcsoport)" vagy. Én, amióta nem tanítok, nem nagyon beszélgetek tizenévesek tömegével...

Ha attól tartasz, hogy kipróbálják, és "nem találják olyan érdekesnek, mint nézni"... nos, ezt felejtsd el. Ha valaki már nézve érdekesnek találja, akkor kellőképpen zizzent. Mint én, vagy te.:))

"szóval elvakult kiskorú kevés van. de küldetésem felkutatni őket és legalább együtt reménykedni velük..." Igen, és hidd el, hogy ha soknak tűnő időbe telik is, de megtérül fáradozásod, minden szempontból;) Ezt, majd ha mondjuk túl leszel egy veretes szakdolgozaton, megérted. A türelem giccses piros virágokat terem, pillanatnyilag meg semmi másunk nincs...

Tisztelettel: Jyrkki

ui: a wkr paradox koma saját szervere, így néz ki a mezítelen címünk: http://curling.wkr.hu/ de elég a mezei www.c.... is.

Előzmény: noicsq (446)