topik Creative Commons License 2003.01.02 0 0 344
Mr Spock!

"Na dehat a dolog "egyszeru". Ahogy a polgar egyre gyakrabban fog szembenezni a problemakkal, es meglepodve kerdezi:"na ez hogy lett megvalasztva?" es a hibas valasztas eredmenye egyre gyakrabban fog a mindennapos eletben is negativ eredmenyeket hozni, esetleg a jovoben a polgar radobben arra, hogy jobban jarna ha "engedne plusz pontot" a magasabb iskolazottsaggal, tobb tudassal rendelkezoknek. Ha meg nem, akkor ne legyen meglepodve, hogy esetleg lerongyolodik az elete."

A hiba sosem a hibas valasztas kovetkezmenye lesz, hanem a megvalasztott hibaja. Meg akkor is, ha mar a valasztaskor latjak egyesek, hogy az adott valasztas milyen hibat fog eredmenyezni. Ilyenkor a kormanyok valtogatjak egymast. En meg nem lattam olyan szavazot aki csalodott a megvalasztottban es azt mondta "ezt elszurtam, inkabb nem megyek tobbet szavazni". Inkabb azt mondja: "elszurtatok, legkozelebb nem szavazok ratok"

Es amit irsz az valamennyire megvalosult mar, hiszen magasabb iskolazottsaggal rendelkezokre, a politikusokra bizzuk a tenyleges dontest. Arrol szavazunk, hogy kit tartunk okosabbank, ratermettebbnek a vegso dontesek meghozatalara. Ha sokat szidjuk is a politikusokat, azert joval iskolazottabbak, ertelmesebbek mint az alagpolgar.

topik

Előzmény: Mr Spock (318)