exlexman Creative Commons License 2002.12.31 0 0 325
Az ország lakosait, a kormány ugy irányitja, hogy tudomással se birjon arról amivel változtatni lehetne a körülményein. A TV-k és médiák, ezt a téveszmét favirozálják, hiszen ez a lételeme a dolgoknak.

A HIR csinálása egy olyan mechanizmus, ahol az embereket egy először érkezett hir után, nem érdeklik a második részek. Azt állitom rosszminőségű szolgáltatás, átverés, azt állitja egyből nem igaz! A média a második dobást csak nehezen teszi lehetővé, mert Ő maga is fél! Mindenkinek meg van a maga ellenfele!:) Az egyik ezt tudja a másikról, a másik azt! Ezért aztán, FD-sen fogalmazva, az olyanok mint én, aki összeesküvés elméleteket gyárt - szerinte az hmm...

...aztán azok meg akik 210Ft-ért, meg hülyék, mert nem tudták anonim, pereskedni mennek, megint hülyék!

...az adó beszedése régen pont igy működött: 1 katona körbe ment és közölte hogy 2 zsák extra búza adóba, a szárazság miatt! Aztán még kettő, mert a katonákra kell a háborúba!

Igy jött össze az államháztartás első gazdasági háttere! Ma az állam ezzel a módszerrel nem búzát, hanem adót szed!

Az ilyen MULTI cégek, meg a balekoktól sápot!:(
(ezt a balekok jelzőt, a topictársaktól idéztem, azokra szegezve akik anonimon telefonáltak)

Holló a hollónak nem kaparja ki a szemét? Az állam és média kapcsolata, a hatalom kommunikációs eszközeként töretlen, és biztos hátteret jelent! Egyenlőre ez látszik bizonyitottnak, mert senki nem lépett a két reality- show-média nyakára -de csak egyenlőre:)

Előzmény: vicc (324)