Zealander Creative Commons License 2002.12.25 0 0 39
Nem kell feltételezni, hogy hülyeségeket állítanak, mert ha utánaolvasol és tanulsz, akkor rájöhetsz arra, hogy egyetlen előnyt használnak ki ezek az írók: a tudatlanságot.

Amiket vizsgálnak? Hány dolog is van Hancock könyvében ami őt igazolja? Tulajdonképpen csak a térkép. De azért, mert van ez a térkép, ez még önmagában nem jelent semmit! Bármi lehet, amit ki is használ saját teóriája érdekében. Én azt mondom, hogy hol vannak a bizonyítékok? Persze, tudom...a jég alatt:) A szobrok, tájak persze, hogy valósak amiket lefotózott, de amit magyarázatként hozzáfűz az tömény áltudomány. Könyveket lehetne teleírni olyan csúsztatásokról, amit lentebb leírtam a piramisokról, de minek? Én csak annyit teszek, hogy szólok mindenkinek, hogy mielőtt ilyesmit olvas, előtte művelődjön, mert különben csúnyán átrázzák...

Egy kérdés: olvastál máshol is a Piri Reis térképről? Más elméletekkel is tisztában vagy? Vagy most olvastál róla először és neked megfelel Hancock tézise? Jobb ha utánajársz én azt mondom.

Zealander

Előzmény: Törölt nick (38)