SebtiBen Creative Commons License 2002.12.23 0 0 871
Üdv Mindenkinek!
Igazi lámer vagyok Zaszti fronton és nagyon örülök, hogy erre a topikra találtam. Az öregem kocsit váltott és baráti áron rámhagyományozta a 17 éves Zasztiját. Bevallom, egy kicsit ódzkodtam tőle, mert az egyetlen élményem az volt, amikor a szomszéd bácsi kocsijában letört a lábujj körmöm. Kicsit szűk volt a hely, de az is igaz, hogy szandálban voltam. Most vagy a csizma miatt, vagy mert hátrébb volt állítva az ülés, egész jól elfértem benne. Komolyan, minden út alkalmával egyre inkább megkedvelem. Próbálom végig olvasni az előző leveleket, kicsit lassan megy, de igyekszem. Amiben a segítségeteket szeretném kérni: semmit nem tudok a kocsiról. Se olaj mennyiség, se tank méret, semmi. Szóval a tudásom a Trabantok, a Lada Kombi, a Skoda 120 szintjére korlátozódik. Próbáltam valami szakkönyvet keresni a könyvtárban, de "Z" betűnél csak a Zaporozsecet találtam. Kérlek benneteket, ha tudtok segítsetek. Akár privát mailban is. Cserébe megígérem, hogy legközelebb rövidebb leszek. Különben Kellemes Ünnepeket, és a fa alá valami hasznos autóscuccot kívánok.