VDaNi Creative Commons License 2002.12.21 0 0 297
Szia Alpha234!

megint nem jol ertetted, nem a VW-val, hanem a VW csoporttal hasonlitottam ossze! ami ugye, tartalmazza a Porschet es az Audit. az elsore pedig nem lehet azt mondtani hogy szar feket csinal...
Hát igen. De azt azért hozzá kell tenni hogy 64 milliós Porsche 911 GT2-ben nincs kipörgésgátló. És nem azért, mert nincs pénz... :)))
nem fogom osszehasonlitani a Golf es Stilo listakat mert nem izgatnak fel a funyirok, es nem vagyok kivancsi arra hogy mennyit kell felarkent fizetni a motoros tukorert :)
A Stiloban széria a motoros tükör. És fűtött... :)))))))
ezen kivul meg mindig nem valaszoltal hogy HOL VAN LEIRVA! hogy kikapcsol 5km/h alatt az ABS, ugyanis hogy te azt mondod az nem mervado, masfelol lehet hogy szar a sebessegjeladod :))
Mindenki ezt mondja hogy kikapcsol mindenhol kikapcsol 5 alatt. Stiloban nem kapcsol ki. És nem csak a mienkbe. Tesztelgettem egy másik stilot is és abban se kapcsolt ki.
nincs egy fikarcnyi harag sem, de tegyunk helyre a dolgokat, a Stilo futomuvet, feket, felszereltseget, kategoriajat, elektronizaltsagat semmikeppen ne hasonlitsd egy csucskategorias autohoz.
Van, hogy egy biztonságtechnikai berendezést nem raknak bele egy kocsiba mert elromolona a sportossága...
Felőlem sincs abszolút harag.
A Stilonak az biztos hogy szinte a legjobb az ár/érték aránya...

Hi

VDaNi

Előzmény: alpha324 (292)