AliceCsodaországban Creative Commons License 2002.12.19 0 0 102
Hát nem éppen nyakonfogta... 2,7 cm mély harapásokat végzett rajta, benne van a zárójelentésben. Mondom, ha másfél centivel odébb "fogja nyakon", akkor a lányom ott vérzik el a szemem előtt.
Mindegy, elég a horrorból. Sajnos vannak idegbeteg kutyák, mondjuk én soha többet nem fogadnék be olyan kutyát, aki túl sokat nyüszít, meg ilyesmi. Inkább legyen bamba, mint olyan macsó fajta. (Ja, és kankutya volt...)

A szomszéd házban (illetve a második szomszéd), van összesen 6 kutya. Merthogy egymás mellett van anya és lánya háza, és mindkettőnél van 3-3 kutya. Namost pl. ha az egyikük elmegy itthonról, akkor mind a 6 kutyát átviszik oda, hogy őrizze a házat. Én nem tudom, de spec. azoktól a kutyáktól frászt kapok. Van köztük keverék is meg fajkutya is (rotveiler, labrador) de akárhányszor elmegyek a kerítés előtt - és hát elmegyek, mert szárnyaim még nem nőttek, hiába akarom - majd szétszedik a kerítést, és akkorákat ugranak rá, hogy állandóan attól félek, hogy kiugranak. A labradort ismerem meg a foxikeveréket, azok amúgy nagyon szelídek, de ha ott van ez a többi némber is (mind szuka), akkor ezek is megvadulnak. Nem beszélve arról, mikor kettesével tüzelnek hetekig, olyankor a környék összes kanja vonyít az idegességtől...:(((

Előzmény: oncogito (101)