kzt Creative Commons License 2002.12.18 0 0 160
Megszepiti az ido az emlekeidet :)
Azok a filmek egy lenyult otletre alapulo reklamtortenetek. Tobb bennuk a logo meg cegnev volt bennuk mint cselekmeny. Ugy latszik most MTVs segitseggel ujrapolirozzak a fazont hogy teljes erovel tudja nyomni ezt a marhasagot.

Szvsz a kovetkezo lesz az egeszbol:
Bujtor es kore kipedalozza a szigetet, szigoruan kornyezetvedelmi alapon. Felmarkolnak jo adag kozponti zset ra. Elindul az epitkezes. Kibaszott nagy lyukat asnak a Balatonba, nyomjak bele a vasat+betont hogy megalljon a sziget. Kiasott anyagot viszik, betont hozzak, kotrohajo, betonozas. Utana megallapitjak hogy a sziget beepitesehez nem megfelelo az iszapos feltoltes. Alulra szikla kell (kisebb kobanya a kozelben) felulre termofold.
Befekteto, jon szalloda epit. Meg tobb forgalom+ mocsok a toban. Szallodahoz szallitasra+ gazdag vendegeknek motorcsonak engedelyezese. To es kornyeke elmocskolasa azert hogy legyen 3 zart luxussziget.

Az igenyes vendegek de meg az atlagemberek is szvsz addig ugyis messze elkerulik a helyet amig az RTL egesz estes musorokat tud csinalni a balatoni olcso kurvakrol, lenyulasokbol, atbaszasokbol, lopasokbol.
Addig csak az igenytelenebbje jon az olcso piaert meg a kispalyas nagymeno aki itt jatszhatja a HMCSt es epitetthet maganak szigetet.

Ha komolyan erdekelne a Balaton akkor pl feldobhatta volna hogy segit jaszkari haverjai illegalis stegeinek/feltolteseinek elbontasaban, visszanadasitasban stb stb.

Előzmény: old schachterhand (151)