elemes Creative Commons License 2002.12.18 0 0 56
meglep, hogy Csurkanak a valasztasi kampany elmultaval is erdemi sulyt tulajdonitasz (az olyan mantraknak, mint pl"Csurka és pártja jelentékeny tényezője és segítője volt (csendestárs) az előző kurzusnak" eddig nem talaltak valosagalapot).

Békesi is, Surányi is erősen bírálta a kormány eddigi gazdasági szereplését. Akkor most ellenzékiek?

Engem kifejezetten Bekesi fordulata lepett meg, aki nehany hettel ezelottig hatarozottan biralta a kormanyzat laza koltsegvetesi politikajat -- majd mult heten 20 percben megallas nelkul fujta a tuzet Jaraira.

Suranyi emlekeim szerint 2001 tavasza ota utalja Jarait, de eseteben ez ertheto. Es idotlen idok ota a gyenge forint hive, amit pedig racionalisan nehez vedeni, az MNB hetfon kozzetett FAQ-ban szereplo adatok szerint.

Ha ezerszer beállt is az agyad arra, hogy besorold az embereket kormánypártiba, meg ellenzékibe, akkor sem igaz

Sajnalatos modon ez nem agybeallas kerdese :-((( Vannak viszonylag egzakt modon ertekelheto gazdasagpolitikai lepesek. Kis atfedesekkel harom csoportra oszlanak a velemenyek, az egyik szerint a lepes rossz, a masik szerint jo, ezt a ket csoportot csak a partszimpatiak kulonboztetik meg. egy harmadik (igen csekely) csoportba tartozik az, aki egy egzakt ertekeles eredmenyetol fuggoen mond velemenyt.

Az utobbi bo egy honapban a jegybank kapcsan olyan emberek is bealltak a partszimpatiak alapjan velemenyt formalo halmazba, akiket eddig partkotodeseik ellenere inkabb kozepre soroltam.

Előzmény: bormester (55)