speet Creative Commons License 2002.12.15 0 0 113
Kedves Bagojj!

Én nem csúsztatok, amit leírtam, az az igazság. Aki képes leharcolt német villamosokat ennyi pénzért megvenni, az igenis gengszter! az a sok ócska UV vidáman ment még volna 4-5 évig, jó igaz, nem éppen mai darab, de akkor is ott van és működik! A hannoveri igaz, hogy csendes, meg tirisztoros + áramvisszatápos, de ennyi.Igénytelen, kényelmetlen, ki tudja, hogy milyen drága hozzá az alkatrész, (volt is néhány lerohadás),a lenyíló lépcsőt utálják az utasok. Az 50-esen a menetidő egyáltalán nem lett rövidebb a típuscsere óta. Akkor meg mi a f*nak a 7Mrd Ft-ért ez a sok szar? Hogy valaki keresett egy kis jattot rajta? Az tuti!!A BKV így is lóvéhiányos (nem éppen a 'lógósok' miatt),akkor hová ez a költekezés? Addig nyújtózkodj, amíg a takaród ér, szól a mondás, s lám, mennyire igaz.....Bár én nem vagyok nagyon járatos a villamosok piaci árában, de a látottak alapján, max 3-4 Mrd-t adtam volna ezekért a Second Hand tujákért!Ja és a régi vasalókkal, stb.. is meg lehetne oldani a színvonalas szolgáltatást, mert inkább a villamoson fagyoskodok télen 5-6 percet, mint a megállóban 10-15 percet, várakozván, mindhiába...Ezt a 7Mrd-t jobb helyre is lehetett volna tenni!

Valaki mindig szórja az adófizetők pénzét, mi meg csak szívunk. Mondjuk, te nem, kedves Bagojj! Neked minden Very Happy! Esküszöm, irigyellek!
Hali!!!

speet

Előzmény: Törölt nick (106)