Rubbergay Creative Commons License 2002.12.15 0 0 260
Sziasztok!

Latex Bond:

Igen, az Ó utcai fétish party -t említettem, amin én majdnem mindegyikén ott voltam. Az Igaz, hogy mostanában már nem rendezik meg olyan gyakran. sőt ha jól tudom ott már nem is lesz, ez köszönhető a tulajdonos váltásnak, és az ebből következő névváltásnak ( jelenleg :Desire Boheima club). Jelenleg a Marco Poló club -ban rendezik meg, havi rendszerességgel, és csak egyedi meghívó alapján lehet bemenni. Ami viszont jobb, hogy strict dresskód van (Kötöt dresszkód) az új helyen, azaz csak az mehet be aki be van öltözve. Sajnos ebben a hónapban ott sem rendezték meg, és nem tudom hogy a jövőben tervezik -e. Az a gond, hogy a partyrendező nem talál olyan helyet, ahol rendszeresen nyugodtan, kötetlenül, fetish party -hoz illő berendezésekkel felszerelt helyet találjon.

Sokat járok ki külföldre partykra ( Bécs, Berlin, München), például pont az ezelőtti héten voltam Berlinben ahol egy snax fetis és SM party -t rendeztek. 2500 ember volt egy helyen, mindeki beöltözve. Fantasztikus élmény volt, az viszont hozzá tartozik, hogy csak fiúk és melegek voltak. Egyik legjobb barátommal járok ki Bécsbe, akinek a igen sok mindent köszönhetek, többek között, hogy ő nyitott ki engem e téren, nála probálhattam fel először ezeket a ruhákat.Ezekre a partykra viszem a teljes felszerelést, már magamon beölzötve, vagy a bőröndömben, ezért is ismeri minden vámos az összes cuccomat, már lassan jobban mint én:)

Már több mint fél éve van barátom, aki teljes egészébe fétisiszta mint én, és hasonló korosztájba van. Bőr lakk, gumi imádó, és még meg is van fűszerezve egy jó adag SM -el, amit én igen szeretek. Több mint 3 évembe került őt megtalálnom, és egy Prágai utam során rá is leltem.

Az indternet csak azért rendelek, mert azért London nincs a szomszédban, és azért könnyeb egy EU belüli sokkal közeléebb levő városba ( Bécs) lerendelni, mint Londoba kimenni.

Igen, a VII. -Kerületi Taylor kellék boltról beszéltem, de ezek szerint már nem ismeretlen számotokra a bolt.

Amit a Mónika show -hoz hozzá szeretnék fűzni, az az hogy a két electofetisiszta Jhyl és Jhon, rendszeres fellépői voltak az Ó utcai fetis partyknak. Aki tovább is nézte az összeállítást, a benne szereplő kopasz nagytesű ember (István), szintén rendszeres látogatója volt a partyknak.

Hát remélem nemsokára ismét megrendezésre kerül a fetish party. Bővebb infót találhattok itt: fetishparty.uw.hu

Kellemes napot. Sziasztok:

RG

Előzmény: Latex Bond (251)