hurkazsírosnápolyi Creative Commons License 2002.12.14 0 0 58
Tisztelt prokopd!

Mint "Ős" Filmmúzeum néző szólítom meg, bár álmomban sem gondoltam volna, hogy az Index ad erre alkalmat.

Térjünk a tárgyra:

A szocialista érában készült filmek felvezetőit, beharangozóit véleményem és mások véleménye szerint is meglehetősen elfogultan és gúnyos hangon vezeti fel egy általam ismeretlen személy.
Gondolom a stílus a Filmmúzeum vezetésének engedélyével, kap teret.
Mindig nagy divat és kedvenc szórakozása volt a győzteseknek a legyőzötteken gúnyolódni, tetteiket, alkotásaikat kifigurázni, megkérdőjelezni még akkor is, ha a politikának semmi üzenete nincs az adott tetten, alkotáson esetünkben a filmeken vagy azok egy részén.
Számomra és mások számára úgy tetszik mind ez nem számít az úrnak és rajta keresztül a csatorna vezetésének.
Gúnyolódni jó.....
A hangon keresztül Ön és csapata az én múltamat, ami bizony a közös múltunk is - gúnyolja. Kérem, ne tegyék, még akkor sem, ha Ön vagy Önök úgy gondolják, hogy mennyire jópofadolog, amit tesznek. Vélhetnénk iróniának is.
Nem az.
Ne gondoljon most valami harcos elvtársi múltra, személyemmel kapcsolatban sokkal inkább egy akkori és mai kis ember nehéz időszakára, ami akárhogyan is éltük és éljük meg mégis csak, életünk egy része volt és marad halálunkig.

Arra kérem, gondolja, gondolják át a dolgot és változtassanak, ha tudnak, ha akarnak....

Ps: Ott a Magyar Nemzetnél Karátson Gáborék a fúzió óta megszokhatták, hogy felülről jön az igazság, sőt, az igazságot csak felülről várják és áhítják.
Viszont az igazság nem felülről, hanem mindig belülről jön.

Üdvözlettel: A 250000 egyike.

Előzmény: prokoppd (56)