lack-plastic Creative Commons License 2002.12.13 0 0 259
Latex Bond!
Igen, arra én is emlékszem ,hogy a bevásárlóutat januárra ígérte Gumipitypang, csak mivel jó ideje nem esett róla szó, azt gondoltam, hogy már nem aktuális. Egyébként igazad van Latex Bond, nem könnyű egy ilyen utat az időpont miatt összehozni, hiszen mindannyian más helyen dolgozunk -- vagy tanulunk -- másfajta időbeosztásban. Meg hát nem biztos hogy mindenkinek azonos időben van meg az anyagi fedezet. Én mindenesetre jövő héten kedden felmegyek Pestre, és végigkutatok minden helyet, mivel most kaptam meg az elmúlt két havi túlórapénzt, és hát be kéne sürgősen fektetni!
Megígértem a feleségemnek a kollekcióbővítést.

LLP FC!
Látom felkeltettem az érdeklődéseteket a kis kolleganőmmel! Szemrevaló kis pipi, az biztos! De, hát ezt más is így gondolja, mivel éppen ma délután láttam az utcán egy pasival kézenfogva. Mindegy! Én azért egy arra alkalmas időpontban ki fogom faggatni arról, hogy van-e valami köze a LLP-fetisizmushoz. Mindenképpen megosztom veletek a fejleményeket!

A LÉNYEG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Láttátok ma délután az rtl-klubon (ennél kisebb betűvel nem tudom írni a nevüket) a Mónika-show-t? Különféle fetisizmusokról volt benne szó. A műsor ugy kezdődött, hogy egy szőke hosszú hajú álomszép bombababy egy pasival erotikus táncot adtak elő.MINDKETTŐ TETŐTŐL TALPIG LAKKRUCIBAN VOLT! A későbbi beszélgetés során elmondták, hogy ők robotfetisiszták, a ruhájukról, és a LAKKfetisizmusról szó sem esett. Utánuk volt egy S/M-s csaj, aztán egy fém alsóneműs baby, aztán tovább nem néztem.
Értékelésképpen annyit lehet elmondani, hogy a fetisisztákat nem tűntették fel rossz színben, bár a Fókuszemlőkön nevelkedett Mónika egyszer-kétszer huzkodta a száját, és egyik mondatában összekötötte a S/M-t a LAKK öltözködéssel. Szegény Mónika! Milyen buta kislány! A lényeg azonban az volt, hogy Magyarország egyik legnézettebb adóján LAKKrucis embereket szólaltattak meg. Hú, basszus de jó volt az a nő!Még most is megindul a nyálelválasztásom, ha rá gondolok!
Hát, akkor LAKKOS,LATEXES,PVC-s jó éjszakát mindenkinek!

Előzmény: Latex Bond (255)