Alexander the Great Creative Commons License 2002.12.13 0 0 23

Én azon csodálkoztam,hogy eddig nem dobták be a magyar kártyát a románok.Mondjuk lehet,hogy ez a román lap a román Mai Nap vagy mi,tehát annyira is kell komolyan venni.
Mondjuk mit várunk egy ilyen társadalomtól mint a román ahol ilyen emberek tudnak több cikluson át polgármesterek lenni.

Az idegspecialista nyilatkozik

"Több mint tizenöt éves idegsebészi tapasztalatomból kiindulva felelősségteljesen állítom, hogy Gheorghe Funar polgármestert klinikai esetként könyvelhetjük el. Betegsége, amelyben régóta szenved, előrehaladt stádiumban van" -- mondja dr. Florian Stefan, a Közegészségügyi Igazgatóság vezetője. Stefan szerint nem kell specialistának lenni ahhoz, hogy észrevegyük, nincs minden rendben a polgármesterrel. Ugyanis csak egy "beteg elme szüleményei" lehetnek a tömegével kiadott rágalmazó közlemények, amelyeknek hangnemében is felismerhető a beteges félelem. A polgármester ugyanis folyamatosan valamilyen fóbiában szenved. Eddig a magyar-fóbia volt a központi probléma, most pedig a felelősségtől való félelem ütött ki rajta. Az orvos szerint a polgármestert és az általa okozott kolozsvári károkat egyaránt gyógyítani kellene.