Latex Bond Creative Commons License 2002.12.13 0 0 258
Szia Gumipitypang !

Mint előzőekben is megírtam Neked, az én lehetőségem az utazást illetően attól függ, hogy a hét melyik napjára tervezed az utazást. Az általános álláspontom az, hogy nagyon szeretnék Veletek menni, de ezt befolyásolhatja a műszakbeo.-m és a nyelvtanfolyamom is.
Valamint figyelembe kell venned az üzletek nyitvatartási idejét is - mert gondolom a Schuh & Dessous, a Tiberius és a Simon.O megtekintése a fő cél. Ilyen megvilágításban nem jöhetnek szóba a hétvégék és a hétfő, mert akkor ezek az üzletek zárva vannak. (Legalábbis a Simon zárva van és szerintem ez a leglátványosabb.) Marad tehát a keddtől péntekig terjedő időszak, azokból is inkább a délutáni órák. (A Simon 12:30-kor nyit, a Tiberius 15:00-kor.)
Na, és akkor itt következnének az én problémáim, hogy nekem sohasem jó a kedd és a csütörtök délután, ergo kizárólag akkor tudnék (esetleg) Veletek tartani, ha szerdára vagy péntekre szervezed a kiruccanást...

A PVC esőkabát zippzáras ? Mert akkor engem is nagyon érdekelne !!!
A nejed nagyon aranyos lehetett esőkabátban és gumikesztyűben ! Szerintem sem kell más... Esetleg még egy tűsarkú csizma és egy gázálarc...... :o))))

Előzmény: Gumipitypang (257)