Latex Bond Creative Commons License 2002.12.13 0 0 251
Sziasztok LLP Rajongók !

Djt !

Megmondom őszintén, a La Lindáról még csak nem is hallottam !
Ha mégis biztosra akarsz menni, szerintem bontass ki egyet az üzletben, ahol láttad - ezt kötelesek megtenni - és vedd szemügyre az anyagot ! A legminőségibb latexanyagok külső felülete már gyárilag fényesítve van egy kicsit (lényegesen símább, mint a belső felületük, amely az emberi bőrrel érintkezik) és így olajjal bekenve érik el azt a bizonyos jól ismert tükröző fényességű külsőt. Egyébként meg a "dobozolt" latex ruhákról már alapból megvan a véleményem... Egy latex rucinak kint kéne lógnia az üzletben fogasokon, előszilikonozva...
A Betty Mode lakkruháit hol láttad ? Mellesleg ez a márkanév sem mond nekem semmit, de majd keresgélek...

A latexruhához tökéletes párosítás a transzparens talpú és felsőrészű platform szandál, ezzel maximálisan egyetértek !!! :o)) Ilyennel én is meglepném egyszer a barátnőmet... Nagyobb méretet nem hoznak mostanában ilyenből a Cityline-hoz ? Kéne egy 43-as....... :o))))))
A Fun Plastic-ot én is próbáltam már ajánlgatni több ízben is, de senki a füle botját sem mozgatta rá... Többek közt Te sem ! :o)))))

Apropó : itt van Nektek a Highest Heel-től egy vadállat transzparens plasztik vádlicsizma, ami nálam most a number 1. és nem nyugszom, amíg nem szerzek egy párat : Clear Vinyl Térdcsizma

At !

Az Akte 02-t nem ismétlik - legalábbis szerintem, mert amolyan heti érdekességeket szokott tartalmazni. De hidd el, annál többet, amit Djt és én mondtunk róla, nem is nagyon nyújtott volna. Megkockáztatom, hogy a riport kapcsán írt hozzászólásaink elolvasása hosszabb ideig tarthatott Neked, mint a filmhír maga. És nem azért, mert azt feltételezem, hogy lassan olvasol... :o)
Hogy egészen pontos legyek : 4 darab ruhát láthattunk és egy villanásnyi ideig egy ötödiket, (ahol egy pasi is be volt öltöztetve tetőtől talpig, mert még maszk is volt rajta), amelyeket a látogató csaj végigpróbálgatott (de az is lehet, hogy ebből hármat modelleken mutattak be) - meglehetősen művészi aspektusból fotózgatva... Hidd el, a neten nagyobb katarzist élhetsz át, ha végiglapozod bármelyik latex divatcég katalógusát ! :o) Az egyetlen jópofa és látványos dolog az olajozási procedúra volt, amelyet kb. 10 másodpercig mutattak. Na ez jól nézett ki, mert csaj végezte csajon... Aztán ennyi !
De végiglapozom a kedvedért ma este a Teleholdat és megnézem, nem-e ismétlik meg mégis a műsort !

Rubbergay !

Örülök, hogy újabb taggal gyarapodtunk !!! Légy üdvözölve és oszd meg velünk Te is a tapsztalataidat, hiszen úgy veszem ki a szavaidból, hogy Te is eléggé otthon vagy a fétis szcénában ! :o)
Budapesten az Ó utcai partikon szoktál részt venni ? Vagy valamelyik másikra gondoltál ? Ugyanis sajnos ez a parti közel sem 1 hónapos rendszerességű újabban... Vagy ennyire régen jártál ott ? Egészen pontosan hányszor voltál magyar partin ? Külföldi rendezvényhez volt már szerencséd ?
Személy szerint csak a Bécsiről és a Svájciról tudnék mesélni, hátha Te több bulit kipróbáltál már - ezesetben nagyon érdekelne a többinek a feeling-je is ! A teljes felszerelést mindig hurcolod Magaddal, amikor külföldre utazol vagy csak amikor buliba készülsz ? Van-e párod, aki erről tud, sőt esetleg még tolerálja is a dolgot ?
Ha sokat járkálsz ki külföldre, miért van szükség arra, hogy neten rendelj ? Vagy pusztán egyetlen országra irányulnak a látogatásaid ?
Bocs' a rengeteg kérdésért, de hátha akad 1-2 dolog, amiben végre más tudna tanácsot adni nekem...
A VII. kerületi Taylor Tánckellékesnél árusított lakkanyagra gondoltál ? Ezt ugyanis már néhány hozzászólással előbb kiveséztük. Azért köszi a tippet és járj továbbra is nyitott szemmel a városban !