Rubbergay Creative Commons License 2002.12.12 0 0 246
Sziasztok!

Véletlenül nézegettem az index.hu fórumait, és meglepetésemre találtam egy olyan témát ami engem is igen érdekel.

Szeretnék először is bemutatkozni. RubberGay vagyok 24 éves fétisiszta, és már gyerek kórom óta tudom hogy érdekelnek ezek a dolgok engemet, de csak 4 évvel ezelőt sikerült legelőször felporálnom a gumi lakk bőr plasztik cuccokat. És bármily meglepő ez itt volt Magyarországon. Na azóta vagyok én is igen nagy rajongója. Azóta szép lassan elkezdtem gyűjtögetni ezeket a dolgokat, természetesen mindedet külföldről, és mára már azért egy elég szép kollecióm gyűlt össze, habár messze elmarad a külföldön élő fétisisztáktól.

Már vagy egy éve hogy fétis partykra járok Budapesten. Sajnos igen ritkán rendezik meg havonta egyszer, de legalább itt fel tudom venne ezeket a dolgokat. Habár én az utcán is hordom őket, példálul a lakk nadrágomat, és nem nagyon érdekel hogy mások mit gondolnak rólam.

Sajnos én lemaradtam a TV ben levő műsorról, remélem tényleg megismétlik a közeljövőben.

A csomagküldő szolgálatok ugyan vannak, de mire bármilyen ruha Mo. -ra érkezik kb 40 % -al többet kell fitezni érte ( Vám + ÁFA). Igy messze nem éri meg szerintem ezeket használni. Ugyan én is sok mindent interneten rendeltem meg, de nem Mo. -ra érkeztetem, hanem egy EU -ban élő bartomhoz, és kb havonta egyszer ellátogatok hozzá. Vannak dolgok amiket lehet neten rendelni, és nem kell attól tartani hogy nem a méretem lesz. Én például a rubber jeans -emet igy rendeltem és teljesen a méretem.

Mivel sokat utazok, és általában vinni szoktam magammal a teljes felszerelésemet, mindig gondom akad a határon. Habár manapság már teljesen megszoktam, de mikor a vámos kinyittatja a bőröndömet és beletúr a gumiruhák közé, kis mosoly ül ki az arcára, de mivel ezek a dolgok nem illegálisak, ennél több sosem történik, max az, hogy az EC 15 percet késik hogy eldöntsék mit is csináljanak ezekkel az extra dolgokkal.

Remélem hogy szép lassan Mo. -on is egyre többen kedvelik ezt a témát, és a fétish partykon nem csak 8 -10 beöltözött ember szállingózik, hanem sokkal többen merik ezeket a dolgokat felvenni.

Hát első nekifutásra ezek a dolgok jutottak eszembe.

Várom a reagálásokat.
Sziasztok:
RG

Előzmény: Latex Bond (243)