lufikukac Creative Commons License 2002.12.11 0 0 254
Gazda itthon dolgozik a saját műhelykéjében, két rangsorban alatta lévő eb pedig állandóan a lába alá fekszik. Egyéb esetekben meg egymást csesztetik de ritka, ha valamiben egyetértenek. Talán a macskakergetés. Bár ez is vitaok, mert Pamacska amíg szingli volt, az egyik macskánkkal folytatott meghitt bensőséges viszonyt. Időnként a kapcsolat elmélyítésével is megpróbálkozott, de ez a macska rövidsége miatt nem sikerült. Azután jött a NŐ. Ráfeküdt a lábtörlőjére, beleivott a vizébe, beleevett a tányérjába, a kis cafka macskát meg állandóan zargatja. (Így lett aztán kiscicánk a szomszéd kandúrjától.) Szegény Pamacsom, úgy él mint egy házsártos házisárkány megtört férje, akinek csak akkor van egy kis nyugta, ha az asszony elküldi kenyérért otthonról.

Társaságban nem illik idegen ebet csókolgatni! Ne csodálkozz! Előfordul, hogy kutyás ismerősnél járok és csak a hazavitt szagmintáért is olyan nézéseket szoktam kapni...!

Angyalbogyócskát az összes 104 kilómmal védelmembe kell vennem! Igenis küldjön csak ilyen képeket! Bár szerintem a fürdőzős puli az trükk. Ilyet az enyémek aligha tennének.

Előzmény: amarok0 (252)