Latex Bond Creative Commons License 2002.12.11 0 0 243
Sziasztok LLP FC !

Gummiboy !

Köszi a user-t a szerverhez, majd ma este feltelepítem végre hozzá a klienst is !

Djt !

Ez valóban nem egy egészestés filmhír volt, már azt hittem nem is lesz, csak szédítettek vele. Rosszmájúan megjegyzem, hogy ez még mindig több, mint amennyit a magyar TV mutat be erről a stílusirányzatról. Én is végigszenvedtem az Akte 02 összes kis idétlen hírét, mire Bodycult-ékra került a szó. Az a ruci, amit a csajon kezdett el a tulajnő fényesíteni, nekem is baromira tetszett, láthatóan a csajnak is ! :o))) De a rendkívül elegáns ezüst hüllőmintás és bordó nadrágkosztüm, valamint a fehér latex ruha is jól nézett ki, amibe a látogató csajszit fűzték bele.
Gyanítom egyébként, hogy ennél hosszabb felvétel készült a műhelyben - különben miért küldött volna a Bodycult külön e-mailt az összes ügyfelének -, csak egy kissé a németek is megnyirbálták a kész anyagot és csak ennyi műsoridő jutott a neves latex-cégnek. Még örülhetnek is, hogy egyáltalán ennyi ingyen reklámot biztosítottak nekik.
Egyébként meg úgy gondolom, hogy a jó bornak nem kell cégér...

Azakiazaki !

Úgy mégis melyik magyar csomagküldő cég katalógusára gondoltál ?????? Latex férfi nadrág ???? Szerintem Te valamit nagyon elnéztél...
Latex cuccot egyébként látatlanban is bátran lehet rendelni, mivel nem túl nehéz eltalálni a pontos méretet az anyag fő tulajdonságának köszönhetően, de ez esetben is érdemesebb az ismert latexgyártókat keresni és nem valami "neve sincs" viszonteladót, aki esetleg csak csomagküldéssel foglalkozik. A nevesebb cégek mindegyike ad annyit magára, hogy Ő maga is foglalkozik csomagküldéssel és méret utáni gyártással, sőt egynémelyik még különleges egyedi kívánságok teljesítésével is !

Lack-plastic !

Jó reggelt ! :o))) Nekem már évek óta ilyen pesszimista a hozzáállásom Magyarország toleranciaszintjének tekintetében és jópárszor elhangzott már az én számból is ez a keserű mondat, hogy : "rossz helyre születtem". A volt szocialista országok közül még a csehek is fejlődőképesebbek (lásd OWK), mint mi. A magyarok a génjeikben hordozzák a csordaösztönt, ráadásul jól fanatizálhatók és ennek következményeként semmi egyéniségük és hajlandóságuk a szokásostól, illetve a többség által diktálta "normálistól" eltérő viselkedésformákra. A reményt azért sose veszítsd el, de ne is várj túl sokat ettől a nemzettől !
Nézegesd inkább a Kunzmann katalógusokat, az legalább felvidít és ha teheted, rendelj belőle ! Nekem már volt egy levélváltásom a tulajjal, nagyon segítőkész és tuti megjön az áru !