Helló,
szerintem a fapad alapvetően más elven működik mint a többi cég. Aki fapaddal megy nem azért utazik vele mert tárgyalásra siet Londonból Koppenhágába (ha meg igen gratulálok, küldjön fotót is kitapétézok vele:)))). Nekem egy szó nélkül írták át a jegyemet, ingyen a gép indulása előtt 4 perccel a következő gépre(116). Nekem ennyi elég. Haverék jöttek meglátogatni a királyival és mivel az LHR-en lezártak egy kifutót több mint két órát késtek. De akkor már a gépén ültek... most akkor ki fog fizetni kinek miért? És akkor majd ha már ilyenért pénzt kapunk akkor majd az előre foglalt taxi sofőrje is követelni fogja részét? Mert neki is elcseszte a kifutó az estéjét? Vagy majd ráverik a Heathrowra minden egyes utast aki várt? (péntek este volt szóval nyugodtan mondhatjuk 10ezres nagyságrendű volt az utasok száma aki késett emiatt) Akkor az LHR-en ki sem kell javítani ezt hibát mert másnapra már nincs rezsipénz se, egyszerűbb bezárni egyből. Vagy majd beleszámolják A reptéri illetékbe előre?
...
1 db. felnőtt jegy 49,990 Ft.-
1 db. rep.ill. LHR 71,000 Ft.-
...
Mint ahogy az elektronikai cikkek árában kb. 25-30% a lehetséges meghibásodás miatt eleve felszámított árrés...
ehh, ezt meg nem publikálják olyan nagy mi?
Én elfogult vagyok. Utálom amikor a csillivilli szuperbótbó decemberben szilikónmacátó megvett, 18e Ft.-os nadrágom (én majom hagytam magam rábeszélni karácsonyi ajéndék gyanánt) karácsonyig sem bírja...
És egy kis bagatellizálás ismét:
Idősb kínai néni a szakadt cipőre a Józsefvárosin: (Ismerősnek mondta>>>UL, vagy UL>>>Ismerős vetített, vagy nem is UL :P)
"Nágy áruház, drágácipö, van reklamácio. Kis áruház ocsócipö, nics reklamácio..."
üdv
parajesus