Latex Bond Creative Commons License 2002.12.09 0 0 237
Üdv LLP FC !

Természetesen nem vesztem el (legfeljebb átalakultam... :o) ), csak hétvégén általában nem szoktam a netet bújni. Persze ez sem teljesen igaz, no de kivétel erősíti a szabályt... :o)

Grancy !

Sajnálom, hogy köddé vált a csaj... Egyetemen amúgy is ritka az ilyen jelenség ! Voltam egyetemista, de valahogy ott sem hemzsegtek a lakk-ruhás lányok ! :o)))
Latex miniruhát készen sehol sem láttam a városban, úgyhogy ilyen módon nem fogsz hozzájutni egyhamar. Inkább varrass !
A Tectus úgy tudom, még mindig nincs nyitva, de ott amúgy sem találnál lakk-ruhát. Vagy valami más kell onnan ? ;o)

Lakk-fetis !

Mit is ígértem ??? Már annyi mindent, hogy feledésbe is merült nálam ! :o))) Na, jó ! Azért mindenről nem felejtkeztem meg, ha jól emlékszem lógtam egy transzparens latexes oldallal, úgy hogy íme egy kis "Mikulás ajándék" az átlátszó gumi szerelmeseinek : Latex Transparence
Egyébként meg valóban nincs valami sok időm keresgélni, ha véletlenül rábukkanok valami dögösre, azt úgyis azonnal megosztom Veletek - ezt megígérhetem !
Ja, nem árt, ha belelapoztok a Kunzmann 2 utolsó latex-katalógusába ! Vannak benne adult-baby cuccok, transzparens latex ruhák (többféle színben !) és PVC is szép számmal :
1.) Fetish Gallery 9.
2.) Latex & Plastic Shop

Köszi szépen a lakk-ágyneműs képet !!! Pontosan ilyenre gondoltam !!! Nagyon tetszik !!!!
Sajnos az öröklődési elméletedet nem tudom alátámasztani, de ugyanakkor megcáfolni sem ! Az én családomban nyomokban sem lehet felfedezni a fétisizmust, bár erre mérget sem mernék venni, mert hogy konzervatív családból származom, akár lehetnek mélyen eltitkolt dolgok is, amiről nem tudok. Unokatestvéri szinten a szőrmefétis jelen van, ezt biztosan állíthatom ! LLP-fétise azonban senkinek sincsen a környezetemben ! Sajnos... :o(

AYT E21 !

Örülök, hogy Te is jelen vagy köztünk, bár az etikettnek némi híján vagy... A megszólításokra nem reagálsz, Magadról még nem mondtál semmit, így hogyan várod el, hogy kommunikáljunk Veled ?

Gummiboy !

A sok munka nem kifogás !!! :o))) Tessék rendszeresebben idejárni, pláne ha ilyen filmmegosztási ajánlattal állsz elő ! :o)))))
A server-ötlet jól hangzik, de nem írtad, hogy milyen rendszerességgel és milyen mennyiségben kell feltölteni rá adatot, hogy cserébe le is tölthessünk onnan ? Mer' a feltöltés több időt vesz ám igénybe ! És akinek fizetős a net, az jól meggondolja, hogy látogasson-e olyan helyet, ahová előbb anyagot kell felgyűrni... Pedig az Általad felsorolt filmek nagy érdeklődésre tartanának ám számot : itt vagyok például én is érdeklődőnek, mert a Marquis filmjei nálam is Number 1-ek !
Mindenesetre e-mail ment a userid-del és a password-del !!! Köszi !