jurko_e12 Creative Commons License 2002.12.05 0 0 838
gvass1

2002-01-08-án ezt Írtad:

"A Walther CP99-hez:
Vannak azert ott nagyon fajo dolgok is! Az olcsobb valtozat a "CP Sport" nevre hallgato darab, aminek vasarlasatol mindenki ova intek.
Ugyanis nemcsak az emlitett belso kakast fesztelenito szerkezet hianyzik rola, hanem a szanutanzat hatso resze sem huzhato hatra, igy nincs single action lovesi lehetoseg sem, ergo celbaloni egy kicsit sem alkalmas.

Ezen kivul a szanresz nem fem (cink, hanem gagyi muanyag. Szoval a realis ara valahol 20 ezer alatt lenne. "

Teljesen igazad volt....én sajna elkövettem azt a hibát, hogy előbb vetem fegyvert minthogy utánanéztem volna a dolgoknak, és megvásároltam kb egy hete egy CPSport pisztolyt, ott volt mellete a CP99 is de azt mondta a boltos , hogy "nincs semmi de semmi külömbség a két fegyver között csak az hogy a CP99 az élethűbb, de belül ugyanaz mind a kettő" én meg ugye mint lama kezdö elhittem és megvettem....meg is bántam... addig, addig húztam magym míg visszamentem a boltba és elmondtam, hogy rosszul választottam és szeretném kicsereltetni a pisztolyt ha lehet Erre az a boltos srác aki eladta a fegyvert nekem rögtön egy határozott NEM-el felelt...szerencsére ott volt az uzletvezető (gondolom az lehetett) is és ő rögtön odajott és mondta hogy semmi gond ha a fegyveren nem láccik hogy használt...megnézte..rendben volt
kifizettem a különbözetet és most egy Nikkelezett CP99 boldog tulajdonosa vagyok ami tényleg klasszisokkal jobb mint a CPSport és szebb is (bár drágább is jóval....)

kérdésem az lenne hogy kb mennyi lehet a torkolati sebeseóége a CP99-nek?
és a tapasztalatok szerint milyen erős? (ugy értem hogy pl közelről át kellene hogy üssön egy konzervdobozt? mert a CPSport nem utotte át, de ezzel még nem próbáltam...)

Az élő célpontra lövésről: nem hiszem hogy lenne értelme meg szerintem idegem se lenne leszedni valami élőt....tuti megbánnám utána igy ilyesmivel nem is próbálkozom...inkább a lőlap...vagy távcsővel valami távoli cél de mindenéppen tárgy...de leginkább azt szoktam csinálni hogy elkéram a fotosboltokból az amugy is kidobásra itélt ures filmtekercsdobozokat (muanyag ill fém) és arra lövöldözök otthon, vagy a lötéren rendesen lőlapra...

udv

jurko