V63_1668 Creative Commons License 2002.12.05 0 0 170
A hangokról annyit,hogy kérek mindenkit aki már letöltötte,tesztelje,és közölje tapasztalatait.

A gépeket jelenleg néhány napig levettem,web karbantartás miatt.Legkésőbb szombatig fent lesznek,minden ígért extrával,ujitással.az MFAv gépet ha kéritek beteszem a színbe,de azt a tegnapi nappal selejteztem.Fent lesz pár napig az is,hogy akinek kell,letölthesse,aztán végleg kisorozom a gépet.Helyette egy megújult MFAV lesz,vezetőállás,és hangok terén is.A változtatások a következőket jelentik a gépeken:

V43 1145
a vezetőállás animációt kiveszem,amennyiben a határidőre nem érkezik uj vezetőállás,a régit teszem vissza,de animálás nélkül.

V63 156

Animációja ennek sincs,bár félkészen áll,pár dolog hiánya miatt nem lesz egyenlőre animálva

M61 020

Szintén no anim,és hang felülvizsgálatot csinálok

M41 2119

Jelenleg a legfejlettebb gép,minden benne van kompresszorhangoktól elkezdve a fékkarok nyöszörgése,féklevegő sziszegésén át minden.

Globálisan,
Az animációk elkészítése lesz a következő feladatom,mivel ez igen nehéz,aprólékos pixelmunka,kérem türelmeteket,ez hetekbe telhet.

Digitális sebmérők már működnek,Szombatra így fogom a gépeket kiadni.

Teljes dokumentálás magyarul,és angolul,vmint több külföldi weblapra is feltennék majd,de azt akkor,ha animációja meglesz.

Szili vezetőállás nagyon kellene,olyasmi aspektusból fotózva,mint ami a jelenlegi 1145ösé.

Valamint keresek segítséget a mozdonygyárba.ELsősorban több mozdony egyidejű gyártásakor lenne jó ha többen lennénk,nem kéne egyesével főműhelyezni,elkésziteni a gépeket.Akit érdekel,jelezze,és közzéteszem a dokumentációt,valamint segítséget tudok adni a kezdésnél.