gvass1 Creative Commons License 2002.12.04 0 0 827
hi,
Sajnos legfegyvert, flobertet sem lehet sehol, csak szakkiadvanyban (Kaliber, vadaszlapok), illetve elarusitohelyen hirdetni.

Birosagi itelet van arra, hogy a Keseru Muveket egy iylenert 1 millio ft-ra jogerosen megbirsagoltak. Azota senki nem meri megkockaztatni.

Legfegyver tuning: azert hiaba vagyunk johiszemuek, tudjuk jol, hogy a tuning legtobbszor a 7,5 J fele valo emelest szolgalja. Vitas esetben (pl. valakit meglosz veletlenul, vagy atrepul a lovedek szomszedba es feljelentenek) a fegyverszakerto vizsgalata donti el, hogy az adott legfegyver minek minosul.

Lehet 7,5 j feletti legfegyvert tartani ENGEDELLYEL, mintha egy eles sportfegyvert tartanal (vagy tartana egy egyesulet), de ilyenbol az orszagban kevesebb, mint 30 van. (Es ezek nem 183 m/s-ot tudnak, henem altalaban joval tobbet).
Ezert ostobasag megnevezni azt, hogy melyik loteren (mikor) volt alkalma valakinek ilyennel loni, mert ez a hatosagok reszerol konnyeden elnyomozhato.

Es hidd el, szivesebben szivoznak egy erosebb legpuskat tarto szerencsetlennel, mint egy alban kalasnyikov-kereskedovel. Kevesbe maceras.

Előzmény: golbat (826)