Törölt nick Creative Commons License 2002.12.03 0 0 505
En hiszek benne, hogy az ilyen kerdesektol is javul az ember deraka. En ugy hiszem, hogy akar hiszel valamiben ( pl.hogy meg tudsz csinalni valamit), akar nem, mindenkeppen igazad lesz.
A gerincproblemekkal elok, mint te is, meg a tobbiek itt, ha kedvet ereznek egy kis lelki kirandulashoz, olvasgathatnak a temarol sok konyvet. Artani nem fog, csak elgondolkoztat.
Nincs nalam irodalom, csak emlekezetbol probalom felidezni azokat a kerdeseket, amiket feltehetsz magadnak, mint pl. milyen terheket cipelsz a hatadon, vagy miert, mi elott kell meghajtanod a gerincedet, stb.
A ferjem olyan pasi, akinek (egyik) meggyozodese, hogy minden munka akkor van rendesen elvegezve, ha o csinalja meg. Persze, miutan ebben hisz, ez igy is van, a munkatarsai lazabbra veszik, o meg meg hetvegere is hoz haza munkat.
S bar lehet, hogy ha kiprobalna, milyen erzes lazanak lenni, abba betegedne bele(:))de szerintem megerne egy kiserletet.
Egy engem elgondolkoztato kerdes: Miert van az, hogy sok ember hordozza a Bechterew genjet, es csak nehanyan a tuneteket?
Előzmény: nevtelen_nulla (504)