ckoomac Creative Commons License 2002.12.03 0 0 3
Én pl. MP3 lejátszót vennék tőlük.

En mar vettem toluk. Nintaus akarmicsoda video cd-t is lejatszo csodagepet. 2-3 napig birtam elviselni, hogy nem lehet adapterrol uzemeltetni. Csere csak MP3-at lejatszo de legalabb ID-tag-et kiiro valtozatra, raktarrol, szo nelkul. Plussz pont.
A csere darab birta is kb. fel evet, aztan reggel meg mukodott, este hazafele mar meg sem nyikkant. Kezdodott a hercehurca, persze mindez Karacsony elott par nappal kell, hogy tortenjen, ok nem foglalkoznak szervizelessel, a BP-i szerviz zarva volt, egy utba eso videki szervizben elvittek, megjavitottak. Khm, megjavitottak, ize, dugattyutoreses dizel traktor finomabban jar hidegen, mint ahogy a "megjavitott" keszulek felporgette a cd-t. Negativum, at akartak rakni a palankon. Igaz, hogy nem ok, de a szerviz az en szemszogembol ok. Akkor ujra cserelik. Plussz pont. Nincs mar belole, orules, mert penzvisszafizeteses papir kapas! :-)
Papirral ebolt.hu felkereses (XI. kerulet, Fehervari ut), kb. 20 perc szoszmoptoles utan penz visszafizetes, orules. Osszesegeben korrektek voltak.

+valami: Nintaust en nem veszek tobbet.

ck.

Előzmény: incipio (-)