Latex Bond Creative Commons License 2002.12.02 0 0 187
Szia Lakk-fetis !

Már miért haragudnék ??? Éppenhogy örömet szerzel vele, mert akkor nem a topic-ban díszelegnek a képek, hanem külön honlapon és ráadásul mindannyian küldhetünk Neked anyagot, még azok is, akik esetleg nem értenek annyira a html nyelv rejtelmeihez ! Szóval mindenki nevében köszönöm szépen a felajánlást !!!
Szóval kérem tisztelettel : lehet küldeni Lakk-fetis-nek a privát és féltve őrzött képeket és be lehet vadul linkelni ide a topic-ba !!! :o) Mert a linkelésnek nem vagyok ám ellene ! :o))) Csak ügyesen és ne olyan bénán, ahogyan én szoktam !
Akinek nem megy a linkelési módszer, de szeretne ide beilleszteni, az jelezze és akkor leírom gyorsan egy gyorstalpaló formájában, de feleslegesen nem akarom ezzel untatni a topic-olvasókat !
Szóval fekete lakk ágyneműt akarsz ? :o)) AZ ISZONYAT JÓL NÉZ KI !!! Egyszer láttam egy katalógusban, ahol a lepedő, a párnák és a paplan steppelt huzata is ragyogóan csillogó, éjfekete lakkból volt, sőt még az ágytámla is ezzel az anyaggal volt bevonva ! Hát, mit mondjak ? Már annak a gondolata is felizgatott, hogy ha egy ilyen ágyban aludhatnék !!! Hát még, ha mást is csinálhatnék benne... :o))))) Csináld meg sürgősen és csinálj róla fotót !!!!!!!!!!
Megpróbálok jó minőségű lakkot keresni a városban !

Előzmény: lakk-fetis (179)