Törölt nick Creative Commons License 2002.12.02 0 0 19
Kedves Albert,

Nyugalom a hosszu elet titka, de ezt Te, mint orvos, jobban tudod nalamnal. En nem olvastam az inkriminalt konyvet, de jelenleg nem is erdekel. Ket dolgot mondanek.

1. A regi (nem a mostani, atirt) hippokrateszi eskuben benne volt: "Nem hajtom el soha egyetlen asszony magzatat sem" Ehhez kepest egyes orvosok elvtelenul asszisztaltak az 1945 es 1990 kozott folyo magzatelhajtas nevu, 6 MILLIO magyarorszagi aldozattal jaro nepirtashoz. (+"aldasos" tenykedesbe belehalt anyak, vagy azon 14 eves lanyok, akik a "beavatkozas" utan tudtak meg, hogy sosem lehet tobbe gyerekuk.) Lam, lam, szep dolog az orvosetika. No, de azt is egy jogasz tanitotta anno a SOTE -n, ha ott vegeztel, jo Albert, tan nem feleded Dr. iur. Adam Gyorgyot?
Persze, en nem vadolok senkit. A "kis fereg jogaszok" lehet, hogy akaszkodnak, lehet, hogy nem. Egy teny: ismeretem szerint ama inkriminalt Adam Gyorgy ugyved az egyetlen, aki orvosi muhibaperekre specializalodott (1999-ig igy volt), de azota sem lehet oly magas ez a szam, hogy minden korhaz elott ok alldigaljanak, ugyfelfogo celzattal. (Ez abszolut etikatlan). En azt mondom, az orvos es a jogasztarsadalom is nezzen magaba. Az ertelmisegnek megbekelni kell, nem egymasra mutogatni.

Előzmény: Bukowszky Albert (13)