illdii Creative Commons License 2002.11.30 0 0 17
Sziasztok!

Napok óta készülök leírni egy élményemet, ami ugyan nem szervesen a topic tárgya, de hasonló, talán nem is off.
Fél éve láttam egy riportot a PRO7-en, melyet a németek egy amerikai állomástól vettek át. A történet egy precedens értékű gyámügyi perről szólt.
Tudniillik anyuka minden este szoptatta a 10 éves kisfiát. Illetve nem igazán szoptatta, mivel teje természetesen már hosszú évek óta nem volt (az eredeti riportban anyuka váltogatta a "nursing" és a "breast feeding" kifejezéseket). De a kép a következő; anyuka és kisfia egy ágyban alszanak minden éjjel (-természesen - tette hozzá az anyuka). Elalvás előtti kép: anya hanyatt fekszik, elkezd mesét olvasni a fiának. Anya felhajtja pólóját és a fiú arccal a mellkasra két kezével megfogja anya (egyébként egészen kicsike) mellét és ... azt nem lehetett ugye látni, hogy -bocsánat - szívja is vagy csak szopogatja, de a szájában tartotta.
Ahogy ez már lenni szokott, a dolog az iskolában kiderült és a tanárok értesítették a hatóságokat, mondván, hogy amit anya tesz, az "szexuális zaklatás". És az eljárás idejére a kisfiút nevelős szülőknél helyezték el. Az addig állítólag teljesen galamblelkű gyerekből egy tajtékzó, üvöltöző, agresszív kisfiú lett, szegény mindig mindent együtt csinált az anyjával, akitől egyik napról a másikra elszakították.
A bíró meg volt lőve, mert a törvények nem rendelkeznek arról, hogy hány éves korig "szoptathat" valaki ill. szexuális zaklatás -e ezen tevékenység folytatása egy 10 éves fiúval.
A vége az lett, hogy a anya ellen ejtették a vádat, a kisfiú visszaköltözhetett haza, de anyát szigorúan utasította a bíró, hogy hagyjon fel a "szoptatással" - anya ezt meg is ígérte.
Azt gondolom mondanom sem kell, hogy apuka sosem volt a képben, egyedül vállalta anya a gyereket.

No ennyi, remélem nem bánjátok hogy leírtam. Nekem azóta sem megy ki a fejemből...

Ildi