Latex Bond Creative Commons License 2002.11.30 0 0 175
Sziasztok L&L (Lakk & Latex) rajongók !

No, bevezetésül egy igen háládatlan szerepkörömnek tennék eleget, mint a moderáció, amit remélem megfogadtok és megértően támogattok.
Igen nagyon szépen és tisztelettel megkérnék mindenkit, hogy a képek közvetlen beillesztését ("img src" html-es módszerrel mellőzzük, amennyiben lehetséges - több okból is ! Elsőként talán azért, mert egyszeriben ugrásszerűen - és feleslegesen - megnő a topic letöltésének ideje, így tulajdonképpen a modemesekkel tolunk ki. Semmi sem kiábrándítóbb, mint hogy ha a topic egy oldalára perceket kell várni, mert tele van biggyesztve képekkel. Ez nem fotógaléria, hanem elsődlegesen szöveges fórum !
Másodsorban néhány munkáltatónál nem túlzottan nézik jó szemmel a nagy mennyiségű adatok letöltését olyan oldalakról, amely nem a szakmába vág. Ez egy ilyen - ezt gondolom nem kell megmagyarázni. Az enyém sem nagyon szereti, így esetleg a képbeillesztésekkel egyszer csak azt éritek el, hogy nem tudom többé látogatni a saját topic-omat.
És végül, de nem utolsó sorban : egy hibás szintaxisú html-kód esetén elrontjuk a fórumunk arculatát, lásd : lentebb a bekezdés-eltolódás ! Megjegyzem ennél jobban is el lehet rontani olyannyira, hogy esetleg az alatta lévő szöveg már egyáltalán nem lesz olvasható. Ez gondolom sem Nektek, sem leendő olvasóinknak nem hiányzik !
Kérlek Benneteket, ezt ne kioktatásnak vagy fölényes topic-gazdai viselkedésnek fogjátok fel, hanem színtiszta jó tanácsnak !!!
Köszönöm szépen, amennyiben egyetértetek !

És akkor most a témába vágó hozzászólásaim :

Lakk-fetis !

Sajnálom, hogy a Taylor-ban csalódnod kellett, tényleg jó szívvel ajánlottam, mert volt, hogy rendkívül minőségi lakkanyagot is árusítottak. Vettem már náluk gyönyörű sötét metálkék anyagot, amiből a barátnőmnek varrtak miniszoknyát. Erre az anyagra mindent rá lehetett volna sütni, csak azt nem, hogy matt és fénytelen lett volna ! Valószínűleg ez is olyan időszakos dolog hazánkban, akár a déligyümölcs ! Ígérem, nézek Neked és azonnal értesítelek, ha látok valami szépet ! Esetleg írd meg, milyen színűben keresgéljek !

Lakk-plastic !

Lakk-farmer ??? Az micsoda ? :o)))) Lakk vagy farmer ? No, félre a gúnyolódással, nehogy megsértődj !!! De szerintem maradjunk a lakk-nadrág illetve a lakk-jeans megnevezésnél, ugyanis a farmer maga is egy anyag-fajta és nem pedig egy szabásforma. Neked is ugyanazt ígérhetem, mint Lakk-fetisnek : ha látok hosszúnadrágot (férfias farmerszerű szabással), akkor szólok !
Natalia Oreiro a való életben is imádja a feltűnő lakk-holmikat, egyszer ezt nyilatkozta. Fotókon is elég gyakran látható rikiító piros bőrcuccokban !

Djt !

A képen szereplő lány szerintem is vadállat ! Amerikában tett látogatásom során én is jártam fétis szaküzletben, valóban náluk is tombol ez a divat, csak ők egy kicsit prűdebbek, mint az európaiak. Azért ami Európában kapható, az ott is - gondolom ezzel nem mondok meglepőt. Azonban a csizmák kategóriákkal olcsóbbak, mint nálunk. Csak hát, mire eljut hozzánk (VÁM, postaköltség, stb.), addigra felnő annyira az ára, hogy máris nem éri meg Amerikából rendelni. (Rendeltem már onnan, úgyhogy van tapasztalatom.)
A Little Paul-t én is ajánlom mindenki figyelmébe, nagyon segítőkészek az eladók, esetleg még meg is hozzatják Neked az árut, ha valami nincs éppen az üzletben.
A sárga és kék átlátszó PVC esőkabátokra én is emlékszem ! Azonnal szóljon, ha valaki ilyesmit lát !!!
Árzabáló nem kérdezett annyira "hülyeséget", szerintem ne ezzel a kifejezéssel éljünk, ez egy kissé sértő ! Ő, mint "áldozat" kérdezte, hogy milyen az, ha valakinek már nem esik annyira jól a szex a fétisek nélkül ? Igaza van, esetleg ez sokakat nyomaszthat, de ne felejtsük el, hogy a fétisünkkel azonban olyat produkálunk a szex terén, amellyel bárkit túlteljesítünk és elmehet mindenki a bánatba akinek ez visszataszító a hagyományos, megszokott, beidegződött és minden változatosságtól mentes ágybeli produkciójával !!!! Tehát nem vagyunk mi annyira sajnálatraméltóak - úgy gondolom !

Azakiazaki !

Biztos van közülünk olyan, aki szereti a bőrcuccokat is (én is szeretem), de itt nem ez a téma, bocs ! Egyébként meg fétis-partin nem igazán fogadják el, ha valakinek az extrém megjelenése kimerül a bőrnadrág vagy egy bőrkabát viselésében. Ez ma már senkit sem hoz lázba egy ilyen összejövetelen, arról meg nem is beszélve, hogy semmi extrém és egyedi nincs benne - az utcán ezrével szaladgálnak benne -, sőt az is lehet, hogy be sem fognak így engedni ! (Egy Utópia partira legalábbis biztos, hogy nem !!!!!) Ha már bőr, akkor abból is a szexis darabok a menők (melltartó, tanga, nyakpánt, fűző, kesztyű, csizma, stb.) esetleg fémmel kombinálva ! Úgy már igen !!!!!
Mi azonban maradjunk a L&L&PVC-nél !!! :o)))))))