Lenne pár (a "régieknek") eléggé alapvető kérdésem a hátizsákos Thaifölddel kapcsolatban...a tegnapi éjszakám azzal telt, hogy próbáltam átrágni magam ezen a topicon, mikor ráakadtam. valszínű a válaszok elrejtve itt vannak szétszórva, de azért mégis felteszem a ?ket...:
Szóval mi csak nemrég határoztuk el magunkat, hogy mennénk, eleinte fel sem merült, hogy csak úgy repjeggyel (meg jópár $al) a kezünkben elindulunk...csak miután tegnap itt egymás után írta mindenki, hogy irodákat el lehet felejteni, akkor kezdtünk el gondolkodni, h. ha lehet, tényleg jobb lenne így.
Csak a kétségek:
1. a Bangkok Hilton jut mindig eszembe (ok,hülyeség,tudom...mégis)...egyedül a reptéren a terelgető id.vezető nélkül nincs soha semmi gáz, feltéve,h.pl. nem fehér körbe az orrod?
2. biztonságos ország semmilyen helyismerettel nem rendelkezőknek csak úgy bízva a szerencsében odamenni?
3.azt íta itt mindenki, h. olcsóbb a lehúzós irodák helyett egyedül menni...de csak a repjegy (állítólag nagyon akciósan) az Aerov.nál Phuketba 179.000+ill. és ugyanakkor egy üdülés velük u.ott szállással 189.000.-+ ill. stb. akkor ez hogy van??? Az igaz, hogy így persze egy hét ott, és utána kuss van, haza kell jönni...szóval akkor lehet, egyedül hosszú távon (2 hét és felette) jobb lehet...Bangkokba olcsóbb, de onnan MENNYIÉRT és HOGYAN lehet lejutni Phuket+ többi helyre?
4. szállás mindig akad, ha csak úgy odapottyansz? És főleg 2002es (mert csak 2001es árakat találtam tegnap) áron egy normális szoba kb mennyi?
Mi nyáron mennénk, akkor gondolom nem nyüzsög ott senki a sok eső miatt.. (télleg, akkor nagyon gáz ott lenni???úgy július közepén...nem rontja el az egészet a zuhi meg a pára? minden borús?)
5. uccsó kérdés mostmár, hogy egy nap úgy 40-50$ból/fő elvagy (szállás+kaja+néha utazni is valahogy?)
Előre is köszsönöm, ha vki segít, és elnézést az uncsi kérdésekért, de a bolti utikönyvek semmit nem segítettek eddig (kiv. talán LP)és bocsi előre is, lehet, hogy még lesz a jövőben pár hasonló kérdésem... :)