vészkombájn Creative Commons License 2002.11.29 0 0 20
te idegesítesz, bocsáss meg. ám soha nem tudom eldönteni, hogy nem tudsz felkapszakodni a vonatra (nem szégyen, segítünk), vagy....

a hiúságom kifecsegi, hogy DakotaPress, anno elmondta nekem, mennyit segítettünk neki Anteris kollegával (szegény leépült teljesen, már csak gáncsolt, amikor utoljára láttam a fórumokon), hogy megkapaszkodjon, szóval ne pattanjon le a fórumok beltenyészetéről.

képtelen vagyok elnézni, hogy betévedő emberek mocsadék moderátori macska-egér játékok áldozatává vállnak, mint az elmúlt hetekben-hónapokban néhány. mélkapcsolatot tartok velük, pásztázok vagy két éve, hol vannak az új emberek. mostanában semmisítettek meg egy teljesen naiv és új (ténylegesen létező) nicket, akinek semmi vétsége nem volt, csak behergelték, és agyonverték.

Mindig tiltakozni fogok az ellen, hogy olyan emberek legyenek moderátorok, akik nyíltan azt hangoztatják, hogy minek írni. És az ellen is, hogy a hozzászólásaikból vagy a topikjaikból ordítóan gagyi emberek legyenek a moderátorok. ugyanis feltételezni, hogy bizonyos dolgokat képtelenek felfogni agyilag. persze ez nem biztos.

hogy mi köze ennek a nőuralomhoz? semmi!

csak őszinte voltam, gyanakodva szemléllek, vajon nem találod a helyed itt, vagy sunyin provokálsz.

Előzmény: ArchNGEL (19)