csn Creative Commons License 1999.04.01 0 0 89
Ki látta a tegnapi Frei Dossziéban a Hold-birtokos részt? :))) Ezt az állatságot!

Frei T. megint hozta a formáját: egyetlen egy kérdést tettem volna fel a helyében az idióta Hold-árusnak: Hogy képzeli, hogy valami olyat árusít pénzért, ami nem az övé? Az egyetlen érvük az, hogy ez már egy sok éve futó dolog, és ez bizonyítja hogy ez nem csalás.
Sajnos ezt nem kérdezte meg, igazán kíváncsi vagyok, erre mit mondana a fickó. Minden más csak hülye show-duma volt, amire értelmes ember nem hiszem hogy nagyon kíváncsi volt.

Holnaptól ezen az elven bárki elkezdhet árulni bármilyen földönkívüli objektumot. És el is fognak kezdeni, a hülyeség ugye ragadós, buta embererk meg mindig vannak és lesznek is.

Aki kicsit és otthon van az űrkutatás világában, az tudhatja, hogy mennyi esélye van annak, hogy akár az unokája is odaléphetne arra a területre, amit ő "megvett". A 42. leszármazottamnak meg nem vennék egy fityingért sem semmit, valódit sem, nemhogy egy kamu baromságot.
Az meg, hogy felnézek a Holdra és egy pontnyi területet úgy nézzek, hogy az az ENYÉM, hát akit ez boldoggá tesz, azt nagyon sajnálom. De komolyan. És ezért még fizet is, önként és dalolva.

Vélemények?