Cincoka Creative Commons License 2002.11.29 0 0 67
Ne haragudj,itt szenvedélybetegröl van szó. Egy orvos pontosan,érthetöen el tudná magyarázni,miért károsabb ilyen esetben a magzatra-anyára nézve a teljes hirtelen leállás,mint a fokozatos.Nekem se tehetségem,se idöm,se kedvem ehhez,csak jeleztem Gabinak,keressen szakembert inkább. Örülj,hogy nem te vagy a helyében,mert esetleg ilyen hozzáállással a babádnak jobban ártanál,mint pár szál cigivel.
A cigi letevés-hizásról...szerintem nem csak az az oka,hogy az ember többet eszik. Én nagyon erös dohányos voltam,inkább a versenysportot hagytam abba,mint a cigit, aztán amikor letettem,bizony felugrott 8 kg. Nem ettem többet,nem nassoltam.Egy idö mulva le is olvadt pár kg,de azért olyan vékony,mint annak idején már sosem leszek:-)
Nikotin nélkül javul az izérzékelés az anyagcsere s igaz,sokan vannak,akik cigi helyett nassolnak és azért hiznak,mint ahogy terhességnél is sokan vannak,akik elengedik magukat és azért hiznak,de csak azért,mert elöfordul ilyen,összemosni a kettöt,nem ér...Még emléxem Ducikára,mennyit szekálták a terhesség alatt felszedett kilók miatt,ami aztán le is ment róla szüléskor,nem tehetett róla,hogy ilyen tipus.
Ne bántsuk már egymást,csak azért,mert más a vélemnényünk a dologról. Gabi pontosan tudja,hogy nem jó a cigizés,de legalább megpróbál tenni valamit.Visoznt mégegyszer mondom,irjon mr.spocknak és keressen itthon is jó dokit,mert ha azokra hallgat,akik erélyesen az azonnali abbahagyást sürgetik,talán-ismétlem,talán és szigoruan csak véleményem szerint többet árt.
Előzmény: szalka (66)