Varázsceruza Creative Commons License 2002.11.28 0 0 160
tothpety

Asszem félreértesz, illetve úgy lehet érezni, fölényeskedem. NEM, nem azt akartam kifejezni, milyen baromi potens vagyok. NEM, hanem csak azt, hogy náladnál idősebben sem lesz feltehetőleg rosszabb a helyzeted. És IGEN, nekem se PATTAN föl a dicky akármitől. Azt mondanám inkább, hogy a KIALAKULT, nekem megfelelő ingerektől nagyon hamar, másoktól, meg nem annyira.
Rendicsek? :-)))

Többi:

- pornó: TUDOM, sokszor megbeszéltük már, hogy a pornószereplők válogatottak. De épp azért, a többi infóval összevetve és azt KORRIGÁLVA azért nem rossz infó az.
Ezenkívül, én úgy veszem észre, hogy NEM MINDEN pornószereplőnek olyan oltári nagya pénisze, hanem vannak átlagosak is. Csak kicsik nincsenek.

- Anatómia. Bocs, ezen a valóban hiteles ORVOSI jellegű infókat értem.

- "Izalmas barát" Bocs, félreütöttem: BIZALMAS barát. Tehát ha VAN/volt az emberenk olyan (fiú) barátja, aki nem csinált cirkuszt, illetve önérzeti problémát, attól meg lehetett tudni efféle infókat, természetesen kölcsönösségi alapon.

- hogy a nők nem megbízható források? Nos, attól függ. Ha kifejted, miért nem, belemehetünk. Effektíve azonban én - megfelelő korrekciók után - ezt igenis érdekes forrásnak találom.

- homo barát? ugyanez. Miért nem hiteles forrás??? Akkor MI HITELES??? :-))))

Előzmény: tothpety (159)