Latex Bond Creative Commons License 2002.11.28 0 0 159
Sziasztok Latex-Lakk-PVC Rajongók !

Látom szépen gyarapodik a kerekasztalunk taglétszáma, ez nagyon pozitív ! Folytassátok illetve folytassuk e szellemben !!! :o)))
Köszi mindenkinek a dícsérő szavait a topic hangulatát és témavezetését illetően, de ezt csupán Magatoknak köszönhetitek ! Ez a topic abszolút Titeket tükröz és nem jöhetett volna létre, ha Ti nem vagytok !

Djt-122 :

Moncler kabáttal eddig még nem találkoztam itthon, de ígérem, nyitott szemmel fogok járni ! Egyébként nekem is nagyon tetszik, ha nincs is kifejezetten olyan mérvű erotikus vonzereje a sportos vonalvezetése miatt, de rendkívül tetszetős, úgyhogy divat oldalról megközelítve egészen biztosan vennék én is, ha látnék. Bécsben persze ezt is lehet kapni, azt már ugye mondanom sem kell... (Fortuna Mode : Nussdorferstrasse 9, 1090. Wien)
Azért ha alaposan törni kezdem a fejem, felrémlik, hogy a Duna Plazában kb. 3 évvel ezelőtt láttam valami hasonló sötétkék lakk-anyagból tolldzsekit, ami férfiaknak készült. Ez biztos, mert csak hatalmas méretekben (XL-től fölfele) volt, úgyhogy rám nem is volt jó egyik sem, pedig baromira tetszett. :o( Lehet, hogy ez volt a híres MONCLER ???

At :

1.) Már megszokhatnád, hogy állandó magyarázkodás az életed... :o)))))))
Egyébként meg valóban Djt-122 régebbi látogató Nálad, fel is ruháztam ezennel Őt is a moderálás jogkörével ! :o)
2.) Oksa, ha kint járok Simon-éknál, akkor ígérem körbepörgetem magam... :o))

Lack-plastic :

Azért gyűltünk itt össze ennyien, hogy a gátlás nevezetű szó még véletlenül se forduljon elő senkinek a szótárában sem ! :o) Úgyhogy, nosza beszéljük ki azokat a témába vágó dolgokat, amelyeket a prűd csajokkal nem lehet ! Egyébként meg Neked egy szavad sem lehet : aki a házasság keretein belül legálisan lakkot nyalogathat, azt csak irigyelni lehet ! :o)))) Egyébként meg köszi a biztatást a bátortalanabbak nevében is !

Najlon :

Sajna a képek most sem jönnek föl a honlapodon, most néztem !
Pontosan olyan esőkabátot, ami a MÁV-osoknak volt, nem tudom lehet-e kapni, majd keresgélek Neked a neten. Azt hittem az átlátszó PVC jön be Neked is inkább, azért ajánlottam a "Fun Plastic"-ot... MÁV-os ismerősöm nincs egy szál se... Az a gond, hogy fogalmam sincs milyen szabásúra gondolsz ? És csak a sötétkék jó ? Nem hasonlít véletlenül a katonaira (csak éppen az sötétzöld) ???

L8xxx :

Szia, üdvözöllek tásaságunkban ! Örülök, hogy Győr is képviselteti magát ! :o))
Hogy némi büszkeség töltsön el : láttam a 2000-es próbálkozásodat itt a fórumon és tulajdonképpen ez az ötlet-kezdemény vezetett arra a felismerésre, hogy megpróbálkozzam én is egy ilyen támájú topic indításával, immáron 2002-es gondolkodásmóddal ! :o) Ha Te is közreműködsz a topic életbentartásával, akkor talán nem járok úgy, mint Te ! ;o)
A HANN fehérneműgyártónak én is utánanézek majd, de addig adok én is cserébe egy "házi feladatot", ami egy hasonlóan régi fehérneműs cég utáni nyomozást foglal magában. A régi cuccaim közt kutakodva bukkantam a Timonia Moden Gmbh névjegykártyájára, akiket azt hiszem, hogy a legelső Budapesten megrendezett Erotika kiállításon láttam kiállítani (elég régen volt már) és gyönyörű rikító sárga és piros színű lakkból készült fehérnemű-együtteseket mutattak be (bugyi, melltartó, harisnyatartó és talán még fűző is...). Hogy a cég létezik-e még egyáltalán, azt nem tudom, csak annyit, hogy a székhelyük a Szentendrei út 39-53. sz. alatt volt. Gondolom azért ilyen nagy a házszám intervallum, mert egy hatalmas épületről van szó, ami több cég irodáinak is otthont ad. Nem tudom, mert nem jártam arra mostanság, de ha lesz időm elnézek majd. De ha valaki netán arrafelé lakik, akkor nagy segítséget tehet, ha utánajár !!!

Nem is tudtam, hogy a Duna Plazás boltnak volt "leány-boltja" Pécsett ! Dehát mivel ugyanaz a balfék tulajdonosa volt mindkettőnek, nem is vártam, hogy ott életben marad az üzlet. Itt Pesten is rengeteg megrendelésük volt, amelyet nem teljesítettek, elég lett volna azzal törődni és akkor nem mennek tönkre ! Hangsúlyozom : a vásárlóerő itt is óriási volt !!! Láttam a megrendeléseket, egy spirálfüzetet írtak vele tele !!!
Hogy a magyarok miért ilyen töketlenek, azt végképp nem tudom... Hisz nekünk is van gumigyárunk (ahogy írtam, voltam is ott gyárlátogatáson gyerekkoromban), semmiféle különleges gépet nem kell hozzá vásárolni, csak egy szabászatot kell létrehozni, ahol a hengerekben külföldről beszállított gumianyagból a ruhákat ki lehetne szabni. Mert arra már gondolni sem merek, hogy esetleg olyan minőségi fényes felületű és sokféle színű latexanyagot is elő tudnánk állítani, mint amiből ezek a ruhák készülnek. Nálunk a műtős kesztyű, a befőttes gumi és az autógumi a gyártás csúcsa.
Ja, és egy sztori, amit sohasem felejtek el : néhányszor már én is a fejembe vettem, hogy megreformálom a hazai gumiipart és elkezdtem telefonálgatni, hogy mik a lehetőségek egy ilyesfajta gumiruha itthoni legyártatására. Hát, ne tudjátok meg !!! Ahol nem néztek elsőre sík hülyének, ott kiselőadást tartottak nekem a gumigyártásról és ezt most nem fogjátok elhinni, de az egyik helyen a következő dumával oktattak ki : egy teljes testet befedő overallt például csak akkor tudnának készíteni a méretemre, ha engem mártanának bele a folyékony gumiba és hagyják rajtam megszáradni, hiszen így készülnek a műtős- és a mosókesztyűk is : kéz formájú öntvényeken szárítgatják az eleinte cseppfolyós állagú gumit !!!! Ergó : kéne csináltatni egy Latex Bond formájú szobrot és azt bele lehetne mártogatni ebbe a folyadékba ! Na, erre varrjatok gombot !!! Ragasztásról még nem is hallottak ! És akkor még mindig problémába ütközik az, hogy ebbe hogyan fognak cippzárat applikálni... Különben is menjek a francba az elmebeteg kívánságaimmal !
Ezen a történeten nem is tudom, hogy utólag röhögjek-e vagy sírjak inkább ?

Árzabáló !

Üdvözöllek Téged is ! Naná, hogy csatlakozhatsz hozzánk ! :o)
Most már lassan készítek egy statisztikát, hogy közülünk kinek a barátnője tolerálja és kié nem ezen mániánkat, mert úgy látom jó irányba fejlődnek a csajok ! Gratulálok a barátnődhöz !!!! Hihetetlen jófej lehet ! A leírt szerelésben utcára is ki szokott menni ??? Mert akkor tényleg minden elismerésem ! Az enyém egyenlőre csak valamilyen partira szeretné felvenni az új ruháját, de azt még nem tudja hová ? A fétis party még nagyon a jövő zenéje, hiszen oda nekem is fel kellene öltöznöm illendően, az meg nincs tolerálva... :o))) Hagyományos disco-ban pedig elég feltűnő jelenség lenne ! :o) Így jobb híján megmarad hálószoba-játéknak. Ahhoz viszont egy kicsit luxus cucc, hogy csak úgy porosodjon...
Csak nem ilyen üzletben dolgoztál Ausztriában ??? Ti jártatok fétis partikra a barátnőddel, amíg kint voltál ? Ha igen, milyeneken vettetek részt ? Látsz esélyt arra, hogy Magyarországon is lehetőség nyíljon ilyen üzlet nyitására ?