Tecs Creative Commons License 2002.11.27 0 0 172
"Szomorú, de sok emberrel találkoztam, aki nem meri pl. a saját nevére megrenedlni a Magyar Nemzetet, mert fél, hogy emiatt hátrányok élhetik"

Turulmadár,

azok az emberek valószínűleg nem úgy sétálgattak az utcán, hogy tábla volt a nyakukban: "Nem merem megrendelni a MN-t, mert félek, hogy..."

Nyilván feltetted nekik a kérdést, hogy megrendelték-e a Magyar Nemzetet és ha nem, miért nem. Egy ilyen kérdés még ismerősök körében is indiszkréció és inkább maga a kérdésfeltevés számíthat megfélemlítésnek, hiszen - valljuk be - nem sok közöd van ahhoz, hogy az emberek milyen sajtóterméket fizetnek elő.
A kérdés már maga sugallja, hogy te milyen választ vársz tőlük. Mi lesz, ha megmondják az igazat – pl. azt, hogy a MN nem ér egy kalap hajítófát sem, vagy túl drága, vagy inkább sörre költöm, stb.? Turulmadár megjegyzi, hogy ők a Gonosz erőit támogatják, mivel a Jó erőit nem támogatják – aztán ezek a Turulmadarak egyszer megint hatalomra kerülnek, és ott lesz a listájukon néhány név – jobb a békesség, inkább azt mondják, amit hallani akarsz tőlük.

Szóval, Turulmadár, négy évi regnálásotok alatt újból szokássá lett a vallási meggyőződés regisztrálása, az embereket Jókra (ti) és Gonoszokra (mindenki más) osztottátok, pl. Orbán a 2002. februári Fidesz kongresszuson. Akik visszahozták a megfélemlítést, azok pont ti vagytok.

Előzmény: Turulmadár (88)