lack-plastic Creative Commons License 2002.11.26 0 0 154
Lakk-fetis!
Nézegettem az oldalaidat, Isten vagy!
A müanyagok közül én is a lakkot szeretem a legjobban. Az ágyon fekvő, és a melleit dagasztó lakkrucis nőnél nincs fantasztikusabb látvány kerek ez univerzumban - legalább is szerintünk. Legutóbb drága feleségem tüzpirosba öltözzött, mégpedig melleitől a popsijáig huzódó cipzáros bodyjába, és az általam leginkább díjazott feszülő miniszoknyájába. Imádom, amikor ebben a szerelésben nekinyujtózik a langyos cserépkályhának, és kinyomja édes popsiját. Isteni érzés végignyalni a feszülő LAKKot, aztán hozzásimulni LAKKba csomagolt testéhez.

Örülök, hogy ti is hasonlóképpen gondoljátok ezeket a dolgokat, ki LAKKal, ki LATEXszel, ki PVC-vel.
Hát igen. Sajnos Magyarországon a mi témánk még eléggé tabu. Szerintem sokkal több emberben meglehet a tudat alatti vonzalom e csodálatos rucikhoz, mint ahányan ezt kifejezésre is juttatjuk, de hát az előitéleteket és a gátlásokat bizony nehéz leküzdeni, főleg, ha nincs kivel megbeszélni. Most bátoritást szeretnék adni azoknak, akik már tisztában vannak vonzalmukkal a LAKK-LATEX-PVC ruhák iránt, de még nem merték ezt bevallani párjuknak: Ez a fetisizmus egy soha el nem muló csodálatos szenvedély. Ha nem akarsz róla tudomást szerezni, ez akkor is ott van. Előbb, vagy utóbb úgy is kitör általad bezárt börtönéből, és az a jó, ha ezt a kitörést te irányítod, mármint az időzítést tekintve. Mondd el bátran partnerednek egy arra alkalmas pillanatban, például egy kellemesen együttöltött "idilli" nap végén, amikor a szokásosnál jobb a hangulatotok. Le kell ülni, és meg kell beszélni a problémát. Nekem sikerült, neked miért ne sikerülne?! Ha bejön, akkor a világ legboldogabb embere leszel. Ha pedig emiatt megromlik a kapcsolat, akkor az olyan is volt. Mi a párommal már csak ugy szeretkezünk, hogy Ő LAKK ruciban van (sajnos magamnak még nem sikerült beszereznem, de ami késik, az NEM múlik). Ennyit a bizonytalankodóknak.

Én is katasztrofálisnak tartom a magyar helyzetet, mármint a LAKK-LATEX-PVC ruhák forgalmazását tekintve. Ha megnyerem a LOTTO 5-öst, ígérem nektek, változni fog a helyzet!!!!

Lehet, hogy engem érdekelne a bécsi út, bár ez függvénye a pillanatnyi anyagi helyzetemnek!
Mára búcsúzom tőletek FETISISZTA barátaim, LAKKOS-LATEXES-PVC-s jó éjszakát!