"No, szemrebbenés nélkül túlteszem magam az Őszintétlenség vádján. :-) "
Az oszintetlenseg nem vad, hanem gyakori emberi tulajdonsag. Nincs a foldon ember, aki midig oszinte lenne, es aki ezt allitja magarol, az hazudik. En sem vagyok oszinte sokszor, es ezen nincs mit szegyelni. Az oszintetlenseg nem bun, hanem memberi tulajdonsag, ezert ha erre hivom fel a figyelmet, akkor nem vadollak, hanem megallapitottam egy esettel kapcsolatban. ha az ember egyszer feketet mond, maskor feheret, akkor valamelyik nem volt oszinte. Vagy az is lehet, hogy megvaltozott a velemenye, de akkor ezt kell elmondani.
Szoval nem kell ugy beallitanod, hogy en vadollak. Egyszeruen eszrevettem valamit.
ha az ember kover, akkor nem a tukrot kell hibaztatni. Teged is az erzelmeid befolyasolnak, mint mindenki mast. Ha azt mondanad, hogy mindig oszinte vagy, akkor lennel gyanus, ugyanis olyan ember nincs.
"Viszont tudod mi a különbség bizonyíték és bizonyosság között?"
Igazan nagy kulonbseg nincs. A kulonbseg annyi, hogy a bizonyossag csak az ember sajat maga szamara eleg, jogi uton nem hasznalhato. Es nekem eppen az a problemam, hogy gyakran a bizonyossagban elo emberek ugy kezelik a sajat bizonyossagukat, mintha bizonyitek lenne, es ugy itelkeznek masok felett. Ha azomban valaki szamonkeri, mondvan "Nana.. ez nem bizonyitek, csak bizonyossag", akkor azzt ugy kezelik, mintha bizonyitek ellen tiltakozna.
Es van meg egy alapveto kulonbseg:
A bizonyossag lehet teves. A bizonyitek azomban nem.
"Azt hiszem te akarsz kiütni. "
En senkit nem akarunk kiutni. Egyszeruen csak vitatkozunk.
"Viszont azt a véleményemet, hogy bizony meg lehet csúfolni ezt a szimbólumot rossz mentalitással, - már ellenségesen fogadod. "
Nem fogadom ellensegesen. Szerintem is meg lehet csufolni a keresztet, es sokan meg is csufoltak.