raider Creative Commons License 2002.11.26 0 0 85
Kösz, akkor folytatom.

23b., A 8-as utat akkor én is felírnám, mivel legutoljára 2 éve (2000-ben jártam ott) sízésből jövet-menet, és ilyen ködös havas idő volt, és teljesen átláthatatlan kaotikus életveszélyes terelések, felfestetlen út, semmi nem látható- és ezek szerint, mint írtátok legalább két éve ilyen. Meg is jegyeztem anno, hogy nem normális aki ilyet csinál, és nem tesz ki villogókat.

24., M3-as kivezető szakasz, utolsó felüljáró. Kifelé a külső sáv, de még a belső is, hatalmasat dob (üt) egy keresztborda szerű képződmény jóvoltából, amely valószínűleg a felüljáró egy főtartója amiről az aszfalt már lekopott. Meg kell találni a nyomot, akkor nem üt akkorát, de csak a belsőben.

24b, Ugyanaz az M3 kivezető szakasza, most már a legeljén is a sávok tele vannak keresztbordákkal, és ütnek.

25., A Városligetben a Kós Károly sétányt leszűkítették egy sávra+biciklisáv. Ennek forgalomlassító és keresztmetszet-szűkítő célja volt. Sajnos miután demszkipajtás and co. nem igazán feccölt zsozseszt a tömegközlekedésbe, és ez az út vezet a városba, ráadásul a P+R parkoló mind a Szecskánál, mind a Mexikói úton zsúfolásig tele van, így az eredeti célt, a gépjárműforgalom csökkentését nem sikerült elérni. Viszont biciklis nem jár arra, és állandó napközben, de még este is a sor, ami felesleges lég-, és zajszennyezést okoz, de még rosszabb, hogy a gyalogosok nem tudnak átkelni, ha pedig megindulnak az egyik oldalon, ahol áll a sor, akkor a másik oldalon esetleg hirtelen kell fékezni a takarásból kilépő gyalogos miatt, és ez esetleg balesetet okozhat (azért írom, mert tanúja voltam egy ilyennek). Sokszor meg nem mernek lelépni a gyalogosok, pl a városligetnél levő zebrán folyamatos a forgalom.
Ja és a rendőrök jó szokás szerint a biciklisávban sarcolnak. Fákingos idők ezek, kérem.
25b., Ugyanezen út elején az M3asról jövet a közlekedési lámpák elhelyezkedése néha igen félreérthető az autós számára, vannak néha nagy fékezések, mert azt hiszi neki piros, pedig nem is, hanem a balra kanyarodó sávnak.

26., A komplett Bosnyák téri kereszteződés burkolata, a kiálló sínekkel, hiányzó kockakövekkel, huplikkal, keresztbordákkal, villamos/busz megállóba átfutó gyalogosokkal, igazi Sztálingrád feeling.

Előzmény: Flex (84)