Xolo Creative Commons License 2002.11.26 0 0 488
Bocsi, tegnap nem volt időm, és ma sincs sok :(((

szóval:
október elején már úgy voltunk, hogyszegény kedvesem ráűszánja magát és megcsinálja a platinás-protézises-csavaros műtétet a derekánál, mert elviselhetetlen lett a minennapi fájdalma. Hiába masszíroztam többször is naponta, hiába ment el két hetente dr. Khiem-hez, csak nem javult semmi. Már egy gerincssebész ismerősünkkel beszéltünk is a lehetőségekről, kockázatokról stb, amikor egy kedves ismerősünk javasolt egy csontkovács-gyógymasszőrt,( aki egyébként a magyar kézilabda ( röplabda?, nem tudom pontosan) válogatott masszőrje is, szóval hogy menjünk el ehhez a masszőrhöz, mert állítólga csodákra képes. Egy alkalom 7000 Huf, ami nekünk azért nem kevés ( hozzátenném, hogy fejlettem nyugati államokban ez a 30 Euronyi összeg nem szokott gondot jelneteni, még hetente kétszer sem... de ez már más téma.
Szóval ok, mondom próbáljuk meg, nincs mit veszíteni. A kedvesem volt nála, és már az első alkalommal javulást érzett. Kb 45 perces a kezelés, előbb masszíroz, majd csontkovácsol, meg van egy állványa is, amibe belerakja az ügyfelet, a lábát rögzíti, majd fejjel lefelé forgatja, és úgy marad pár percig, hogy tehermentesítse a csigolyákat. Szóval a kedvesem ott volt 5, talán 6 alkalommal, és azóta szinte nem fáj a nyaga, dereka, nem zsibbad a lába, csak nézha, kis időre, de az is elmúlik. A masszőr egyébként állítása szerint a feleségét is megmentette a műtéttől ily módon. Ő amúgy nagyon ellenzi a műtétet, mert hogy sokan járnak hozzá, akik műtöttek, és két év múlva újra zsibbada lábuk. Szóval ennyi dióhéjban, én csak ajánlani tudom azt a masszőrt, bár tudom azt is, hogy nem olcsó. Nekünk sem volt könnyű kipengetni azt a pénzt, elhihetitek. :-\ Nem ismerősöm az ember, nem kapok részesedést új kuncsaftért, szóval semmi ilyesmi nincs benne.

AMit még egyébként dr Khiem javasolt: ha a nyak vagy derék fáj, teniszlabdára kell feküdni kemény talajon, úgy, hogy a labda ponta fájó rész alatt legyen, így kell néhány percig feküdni, majd kicsit a labdán mozogni körkörösen, aztán felkellni, és átmozgatni a hátat. A barátnőmnek ez is jót tesz, amikor néha fáj neki.

Ha lesz még időm, és akad kérdés, szívesen válaszolok ám.

Veletek mizújs?

Hogy vagytok?