Latex Bond Creative Commons License 2002.11.26 0 0 150
Gumipitypang !

Igazad van, kifejezetten üdítő színfolt lenne egy latex-kedvelő hölgy jelenléte is a topic-unkban, de bízzuk ezt inkább a véletlenre. Ha él egyáltalán ilyen lány Magyarországon és szokott internetezni, akkor előbb-utóbb ide fog találni. Persze, ha mondjuk Lakk-fetis vagy Gummiboy említést tenne a honlapján eme kis társaságról ;o), akkor nyilván megnövekednének az esélyeink, de ez az Ő szuverén joguk eldönteni, hogy megérdemeljük-e a nagyobb figyelmet vagy sem. :o))
Mellesleg hiába linkeljük be egy másik honlapra a topic-unkat, hiszen ettől még továbbra is az Internet-bújók táborából kerülne ki a látogatók nagy része, hiszen az ilyen témájú honlapok megtalálása is esetenként komoly keresőmunkát igényel. (Személy szerint csak meglehetősen célzott kutatómunkával találhattam volna rá Gummiboy és Lakk-fetis honlapjára, ha nem tesznek róla említést, pedig nem vagyok annyira über-béna az Internetes keresgélésben...) A gond ott van, hogy hazánkban még nagyon sok ember, de főként a lányok nem mutatnak túlzott érdeklődést az Internet iránt, így fogalmuk sincs róla, hogy esetleg az Ő érdeklődési körükbe vágó témáról is lehetne ott információt csere-berélni.
Áthidaló megoldásként meg lehet próbálni a tipikus női oldalak fórumain (Nők Lapja Café, Hölgyvilág, stb.) megpendíteni a témát és oda belinkelni a topic-ot, de szerintem ez annyira extrém téma, hogy kevés csaj mozdulna rá érdemben.
Saját képek közzé tétele csak úgy lehetséges, ha regisztrálsz Magadnak helyet mondjuk a www.freeweb.hu-n, vagy a www.tar.hu-n, majd oda feltöltöd egy FTP progival a képeidet és máris lehet linkeket közölni itt a topic-ban. Tudom, hogy macerás, de ha mindenáron meg kívánod osztani mindenkivel amid van, ez az egyetlen járható út. Vagy megkéred valamelyik honlap-tulajdonost, hogy csináljon egy "Barátok" szekciót és tegye fel oda ideiglenesen egy-két fotódat. Más ötletem nincs a technikai kivitelezést illetően...
Bécsi utazás ügyben nem tudok semmi biztosat ígérni, de mindenképpen lelevelezzük egymással privátban, ha esedékessé válik, OK ? Ha már tuti az időpont, akkor írj a mail-emre !

Lakk-fetis !

A legközelebbi party időpontját én sem tudom, mert még a szervezők sem tudják. Szoktam értesítést kapni SMS-ben pár nappal előtte, úgyhogy ha megtudok valamit, majd szólok ! A party továbbra is az Ó utcai Heaven-ben kerül megrendezésre, mert a Marco Polo bár valamiért nem jött össze, amikor váltani akartak. Az utolsó party Nov.1-én volt Halloween alkalmából. Gondolom lesz még valami Karácsonyi vagy évzáró buli, aztán meg majd csak jövőre...
ROZALLA-ra nem emlékszem, pedig én is szinte ittam magamba az ilyen látványvilágú videoklippeket ! :o) Viszont a Five Young Cannibals-nek (szintén nem egy mai együttes ! :o) ) volt azt hiszem egy olyan klippje, ahol az énekes pasit belerakták valami sárga színű szoros lakk-zsákba és mint egy múmia lógott lefelé a plafonról. Valami kunkori fejdísz is volt rajta és úgy nézett ki, mint valami bebábozódott bogár, aminek a feje már kint van... Nekem marhára tetszett ! :o)) Ez a legrégebbi emlékem a TV-ben látott fétisről... A másik régi szám pedig - bár ezeket említettem már egyszer itt a topic-ban -, ami nagyon nagy kedvenc volt : az U96-nak a "Love Religion", ahol Daisy Dee feszes fekete lakk estélyiben széttárt karokkal kikötözve egy emelvényen énekel. Ezt az ötletet lekoppintotta a Fun Factory gyönyörű szőke énekesnője a "Pain" című számában, ahol minden irányban kifeszített gumi szalagok voltak a testére rögzítve és ezzel tartották féken a "vergődő" csajszit. Lehet, hogy nem pontos az emlékképem, de nekem így jobban tetszik... :o)))))

At !

Nem azt mondtam, hogy "öreg", hanem azt, hogy "régi" bútordarab ! :o) Nagy különbség ! Azt értettem ezalatt, hogy régóta jelen vagy a topic-omban ! Nnna ! :o))) Szerintem ezzel a gondolkodásmóddal itt mindenki baromi fiatalnak számít, függetlenül az életévétől !!!
A Simon tudtommal nem fog emelni, az osztrákoknál ez nem divat. A régi modelljeiket ugyanilyen áron fogják árusítani valószínűleg 2003-ban is, csak éppen ha lesznek újabb kreációk, akkor azoknak lesz majd egy kicsit magasabb az ára. Látogasd rendszeresen a honlapjukat, mert átlagosan 2-3 havonta felkerül valami újdonság. (Ha más nem is, a fotógalériába kerülnek képek.) Olcsóbb kategóriájú, de tetszetős kesztyűk és tangák most is vannak náluk, nézd át a kínálatot ! Hiába néz valaki más Neked cuccot, ha egyszer nem tudja, hogy Te mire vágysz, illetve mi tetszik ! Ezt csak úgy lehet, ha saját szemeddel látod, nem jó, ha ezt másra bízod !

Lakk-fetis !

A politika valóban nem ide való, szerintem Sexyshoes-nak sem ez volt a szándéka - ismerem őt a másik fórumból -, csak elborzasztani, hogy embereknek van pofájuk ilyen domain-t regisztrálni, csak azért hogy politizálhassanak. Ezért nem kell őket látogatni, mert akkor csak a látogatottsági mutatójuk nő és még elbízzák magukat ! :o)))
Tetszik a honlapod, tényleg nagyon igényesek a fotók ! Szép nők szép ruhákban !!!

Najlon !

Sajnos a honlapodon egyetlen kép sem jött fel, lehet, hogy nálam volt a bibi, de még nem tudtam megnézni ! Azért jó, ha te is utánanézel, hogy nem-e törölték a képeidet !!! A linkek közül is van olyan, ami már elavult ! Frissítsd a honlapodat !
Ha dögös nylon esőkabátokat akarsz, akkor inkább a németeknél keresd, például az általam ajánlott Fun Plastic-nél. Azért ajánlgatom mindig őket, mert én rendeltem már tőlük és 2 héten belül megérkezett a csomag és rendkívül kedvesen válaszoltak a levelemre is, amikor először érdeklődtem náluk ! A Shinymac angol cég - ha jól tudom - és a szigetországból mindig is macerásabb a csomagküldés ide a "Balkánra".
Hát most már mindenkinek a barátnője szívesen visel ilyen dolgokat ??? :o)) Az eszem megáll !!! :o))) Akkor mi a fenén kesergünk állandóan ???