Ateus Creative Commons License 2002.11.25 0 0 144
LB!

Köszönöm a rámtestált jogot, igyexem nem visszaélni vele :)))) Ami pedig az öreg bútordarab témát illeti, szintén megtiszteltetésnek veszem /bár tény mi tény, a magam 28 évével talán még nem is én vagyok a legöregebb itt/ :))

Lenne 1 nagy kérésem a Bécsbe "sexturizmus" céljából utazókhoz. Gondolom az első utatok a Simon O-hoz vezet /vagy nem :))/. Ha igen, kérlek nézzetek alaposan körül, hogy mit lehet viszonylag olcsón beszerezni ill. szándékoznak-e 2003-ban árakat emelni? Én most kezdésnek valami nagyon egyszerűt akarnék szerezni /kesztyű vagy tanga/ minőségit de abból minél olcsóbbat. Remélem tavasszal végre kijutok, és akkor már felkészülten mennék oda vásárolni. Addig úgysem lesz keretem vásárolgatni :( Két hónappal a szülinapom után meglepem majd magam valamivel. a lényeg, hogy latex legyen :) /Sajnos a mostanra tervezett ausztriai látogatásom elmaradt/. Előre is köszönöm a tájékoztatást.

Ja és 1 ötlet vagy inkább kérés? nem is tudom. Szóval akinek van lehetősége, indittatása és tudása, az legyen szíves vagy rakja ki egy amatőr /itt nem feltétlen a fotó minőségére gondoltam :)/ képét magáról latexben, vagy küldje el a mailcímemre legyen kedves. nagyon kíváncsi vagyok ugyanis :-) Cserébe nagyon nem tudok mit felajánlani, de ha majd nekem is lesz valami hasonlóm akkor azt én is "közkincsé" teszem. Ezt is köszönöm.

Előzmény: Latex Bond (139)