Gumipitypang Creative Commons License 2002.11.25 0 0 141
Sziasztok!

„és akkor már csak évtizedek kérdése hogy nálunk is kapható legyen” hát ez az, miért kell 80 éves koromig várni egy ilyen ruhára. Az érzés biztos ugyanaz lesz akkor is, de elképzelhető, hogy a szex már nehezebben fog menni :-).
Na de félre a tréfával, Darkage írta, hogy itt mindenki segíteni próbál a másiknak. Én is hasonlóképpen gondolom, bár nem régóta olvasgatom a fórumot, de messze itt a legbarátságosabb a légkör, szerintem nagyon jó társaság gyűlt össze. Komolyan, már csak néhány latex-kedvelő hölgy hiányzik. A gyakorlottabbaknak nincs valami ötlete, esetleg hirdetés feladása, amivel idecsalogathatnánk egyet…(lehet, hogy hülyeséget beszélek).
Latex Bond!
A feleségem szoktatása természetesen nagy erőkkel folyik. A transzparens latex kép engem is érdekelne, gyüjtöttem én is egy-kettőt a net-ről amiket megosztanák Veletek, hogy lehetne ezt technikailag megoldani? A bécsi utazást a saját autómmal gondoltam (téli gumi van, hólánc beszerzés alatt), úgyhogy 3 üres helyet tudok felajánlani január közepe körül, benzinpénz elosztással (nem fogyaszt sokat az autóm), a cél természetesen lakkot és latexet áruló boltok látogatása Bécsben (nem ezt hívják szextúrizmusnak? :-)).

Sziasztok.