Latex Bond Creative Commons License 2002.11.25 0 0 139
Szia Darkedge !

Ateus teljes jogkörrel felruházott helyettesítőm az új látogatók fogadásában illetve köszöntésében, mert már oly régi bútordarabnak számít itt a topic-ban ! :o))))) (Nehogy már megharagudj At ! :o))) ) Arról meg már nem is beszélve, hogy a szívemből szólott Hozzád ! Úgyhogy nekem már semmi dolgom sem maradt, csak biztatni, hogy látogass be hozzánk sűrűn ! És semmivel sem vagy OFF, ami a témába vág... Sőt, valójában a téma elfogadtatása érdekében elegendő lenne csak úgymond "lejelentkezni" itt a topic-ban, hogy "lám, itt vagyok, én is latex- vagy bármi más fétisiszta vagyok és együtt bírok élni vele, valamint a párom is együtt bír élni vele...".
Na, ez persze csak vicc, hiszen az eszmecsere és őszinte segítségnyújtás mindennél fontosabb, úgyhogy ha lehet, ne csak ennyit írjatok ! :o)))
Valóban a Te helyzeted messze nem olyan kilátástalan, mint néhányunké, hiszen Te magmaradtál a "viselje a lány a szexis holmikat" kategóriánál, de azért attól ez még fétisizmus a javából ! Gerjedsz a cuccra és ez a lényeg ! :o)) Egyébként meg nagyon dícséretes, hogy ettől még megmaradt a toleranciád azon emberek felé, akiknél ez egy kicsit "előrehaladottabb" stádiumban van. Azért tettem idézőjelbe az "előrehaladottabb" szót, mert ez egyrészt nem egy fejlődés, másrészt pedig közel sem biztos, hogy Nálad valaha is ilyen szintre emelkedik majd a lakk és latex ruhák imádata. A vonzódás megvan Benned egy bizonyos szinten, de erre tényleg nem lehet egyetlen rossz szava sem senkinek ! A feleségeddel mindenképpen érdemes "egyeztetni" ezügyben, mert azt lényegesen egyszerűbb a csajoknál elérni, hogy ők viseljenek ilyeneket néhanapján. Ha Ő igazán "nőből" van, akkor szeretne tetszeni Neked és szerintem föl is fogja venni a kedvedért, úgyhogy probléma egy szál se ! Próbáld meglepni mindjárt most Karácsonyra valami ilyesmivel ! Az ünnep kiváló alkalom arra, hogy ne legyen szíve visszautasítani ezt a "figyelmességedet" ! :o)))) Gátlásaid emiatt meg aztán végképp ne legyenek ! Pláne ha már házasok vagytok !!!
Az én barátnőm is lényegesen boldogabb volt, hogy most vettem neki egy ilyen ruhát (csak az ára miatt nem volt boldog... :o) ), mert így biztos lehet végre benne, hogy nem keresgélek másik nőt Ő helyette, aki az ezirányú vágyaimat teljesítené. Megjegyzem : ez eddig sem állt egy percig sem szándékomban, de Ő ezt magyarázta be magának és ezt látta minden fétis tárgykört érintő cselekedetem mögött (party-ra járogatás, internetes fórumozgatás, vásárolgatás külföldön, stb.)
Ha Te is fel szeretnél próbálni ilyen ruhákat, azt már lényegesen nehezebb dió kidumálni a lányoknál. Tudod, az előítéletek... Homokosnak gondolják az embert, féltékennyé válnak saját ruháikra (csak azzal tudunk szeretkezni, velük már nem), szégyenleni való dolognak tartják és magukba roskadnak, hogy miért pont az Ő pasijuk ilyen "idióta", amikor amúgy meg olyan normálisnak tűnik stb.

Grancy !

"...Most meg már ott tartunk, hogy azt mondta, hogy bármit felvesz nekem az ágyban !" Becsüld meg a csajodat, de nagyon !!! :o))) Kevés ilyen van !!!
"...szerintem az neki is jobb, ha rendesen be vagyok gerjedve." Hát ez az !!! Ezt nem értem én sem, hogy miért nem ezt látják meg azonnal a nők és miért a többi hülyeség gyülemlik fel bennük elsősorban ??? Hisz ebből fognak profitálni ők is, nem ? Tudomásul kéne már venni végre, hogy a férfiak többnyire inkább vizuális beállítottságúak. Hány nőt láttatok már mondjuk szexlapot vagy szexfilmet nézegetni stimulálás gyanánt ??? Esetünkben történetesen nem az újság a nyerő, hanem a csillogó és síkos ruhákban lévő csajok látványa, amibe még belejátszik a ruha tapintása is ! Na, bumm ! Ettől már velem feltétlenül rossz lehet a szex ???
Grancy ! Ha mindkettőtöket átlátszó, testszínű latex overallban képzeled el, akkor igazi fétisisztának vallhatod Magad !!! :o)))))))) Majd linkelek Neked képet transzparens latexről, oksa ? ;o)

Előzmény: darkedge (137)