bado Creative Commons License 2002.11.22 0 0 119
Only for your information (csak mert székkutas is kiírta a teljes nevét, tehát nem akarja anonimitását megőrizni): székkutas veterán a szakmában - egyébként műszaki.

Az anonimitáshoz visszatérve: én is felfogom, hogy a fórumokon mi az értelme a névtelenségnek. Ugyanakkor azt nem tudom elfogadni, ha valaki e mögé bújva céltalanul és értelmetlenül mocskolódik, támad, vagdalkozik. Ezt nevezfetjük internetes útonállásnak is. Elfogadom, ha valaki - valamilyen külső faktor miatt - névtelen marad. De akkor se legyen otromba. Arra (bocs Pisti, de) ott vannak a politikai fórumok. Na az egy tömény és koncentrált mocsokfolyam. Tényleg frusztrált emberek gyűjtőhelye. És ezidáig erről a pilóta fórumról mindíg kikoptak a frusztrált emberek, ha néha betévedtek (lásd rambóárpi, rocky és tsi).

Na de most már tényleg elkalandoztunk az alaptémától. Szerintem most egy időre meg is ül a topic, hiszen mindenki várakozó állásponton van, mi lesz. Az a tapasztalat, hogy a mb-k nem igazán szoktak világrengető intézkedéseket végezni, így hát valszeg Bátori Laci sem váltja meg a PLH-t. Azért abban reménykedhetünk, hogy szélesedik a kommunikációs csatorna, esetleg az ügyintézés néhány területen egyszerűsödik és gyorsul, stb. Majd meglátjuk.

Előzmény: incerfa (118)