jani0625
2002.11.21
|
|
0 0
8443
|
Egy hozzászolás a bckormend.hu-ról, amin nagyon felhúztam az agyam és ezt már nem tudom minősíteni:Kedves szűkagyú falcos barátom holló!!!!
A Zalán állításával ellentétbe nem a Falco hanem a Körmend tábor a hozzáértő közönség. Csak ez utóbbi neki nem nagyon tetszik mert itt mindenki tudja hogy ő nem kosaras. Félretéve. A Tegnapi meccs jó volt Dzunics elött le a kalappal, A Lackótok csak szinészi képeségeit csillogtatta. Mást szegény nem is nagyon tud. Mikor felment a kis 9-es a Lackótok azt se tudta, hogy ő hol van hogy találta volna meg a labdát. A Sport1 által meccs legjoggjának kikiálltott 9 pontot szerző Czigler hát.... Nem hiszem hogy ő lett volna a legjobb. A Zalán gyenge volt nem ezt kellene játszania a tavaly év irányítójának. A Sitku szegény egy percet se játszott. (lehet hogy ez volt az egyetlen értelmes döntése.) Hát igen a Czigler nála biztos jobb volt. A Dávid Kornél inkább menjen és reklámozza a kefírjét. Gulyás hát nem igazán figyeltem eddigi pályafutását nem tom hogy jobban vagy rosszabbul játszott. Geri sem volt az igazi. Persze ne hogy azt hiddje valaki hogy nem örülök a sikernek, de ez az eredmény lehet később nem lessz elég. Akivel meg voltam én személy szerint elégedve az a Dzunics és az Isti volt és még valami Persze hogy azok a bunkó Körmendiek az Isti nevét üvöltötték (meg a Bradiét csak ezt te kihagytad) Kiét üvöltötték volna a Lackótokét??? vagy a Cziglerét? Zacsiét??
Ez az én SAJÁT VÉLEMÉNYEM......
Hajrá Körmend Hajrá Magyarok Csak így tovább, MTE!!!!!!!!!
hát ez nekem sok volt...
|
|